Bortrövad på SPA!

När vi kom hem i förrgår så sa F att jag skulle packa om väskan och packa med mig, badkläder, vardagskläder och finkläder för han hade fixat en surprise... ojoj vad nyfiken jag blev. Så igår förmiddag så lämnade vi av Melvin hos F´s föräldrar och vi åkte mot överraskningen som jag inte hade en aning om vad det var för något.
Till slut hamnade vi
här! Underbart!!
Vi började med en lunch sen var det bokat SPA för oss, najs najs, och sen en fyra rätters middag på kvällen. Vi tog varsitt glas i baren och sen somnade vi gott igår kväll.
Vi kom precis hem och nu ska jag vila lite innan det är dags för jobb kl 14.00.
Har varit dålig uppdatering i bloggen det sista men nu vet ni iallafall var jag hållit hus det senaste dygnet. Får lägga in lite bilder sen så ni får se ur mysigt vi har haft det.

Jag trodde inte SPA var något för mig och var lite halvskeptisk när vi började med japansk tvagning, men ojoj jag vill dit snart igen...!


Kram på er!



Måndag!

Godmorgon!

Idag ska vi träffa några barndomsvänner och fika och prata strunt. Mysigt. Imorgon är det dags för hemresa igen men det undviker jag att tänka på, tiden går alldeles för fort när man är här....

Melvin kollar på Blixten och jag ska precis hoppa in i duschen, har packat lite Tradera paket som vi ska ha med oss ut.

Idag ska F hämta vårat vardagsrumsbord också, hoppas det blir fint!!

Dagens shoppingtips!

Dagens tips får bli melike.se som erbjuder 20% på ett köp i öppningserbjudande på sin nya fina shop. Ange kod: öppningserbjudande i kassan.
Själv hittade jag ett par Etnies dojjor till Melvin, lagom pris nu. Hade gärna shoppat LEVI´S shortsen om plånboken varit fetare än vad den är just nu för de var helt underbara...



Sen får ni inte glömma att kika in på mina auktioner som slutar ikväll!

Rapport!

Hej och hå!
Här rinner tiden iväg och vi njuter av snö (tö idag), släkt och vänner och att bara vara. Faktiskt ganska befriande att ge sig av hemifrån och komma HEM ett tag. Dock har vi haft fullt upp sen vi kom, som vanligt. Lite annorlunda denna gången då min bror och hans sambo flyttade in i sin villa här på orten igår. Mycket att bära och fixa blir det! Man får ju inte direkt mindre lust att köpa ett eget hus... (vi kollar ju för fullt men de stiger oerhört mycket i pris i det område vi vill bo....)
Sen har vi hunnit med att åka till
Thun´s, ett litet varuhus mitt ute i ingenstans med fina kläder och roliga saker, en lagom utflykt när man har tråkigt en dag.
Sen har vi fikat, fikat och fikat, haha jag längtar verkligen till gymet just nu. Jag både ser ut och känner mig som en överjäst fettisbulle!

Lägger in lite bilder från den ena kameran, har inte tömt den andra ännu...



Hjälper mormor med maten, morfar med elden och vattnar mormors sådd.



Shoppingen från Thun´s.



Blev strömavbrott i hela området, helt kolsvart i huset, men vi tände en massa ljus och Melvin ville bada. Blev rena rama SPA anläggningen... hihi....



Blev inspirerad av en tidning och gjorde lite fint till mamsen!

Framme!

Nu är vi framme hos mamma och pappa aka mormor och morfar. I skrivande stund håller Melvin igång morfar och mormor har börjat med maten.... jag, ja, jag tar det lite lugnt ett tag, hihi...

Flygresan gick bra, vi kom fram 2 minuter innan gaten stängde..., lagom, då slipper man vänta så länge... nåja jag satt och rullade tummarna rätt kraftigt samtidigt som jag räknade sekunderna, i baksätet med Melvin medan svärfar körde oss dit.

Var inne på HMs sida och kollade in Home kollektionen som släpptes idag, fanns ju lite småfina grejer men inget livsnödvändigt för nu.



Nya kuddar till soffan eller kanske en ny fräsig badrumsmatta?

Trött!

Sitter i soffan och njuter av tystnaden. Har gjort mig en mumsig varmchoklad med grädde, alltid iskallt i lägenheten på morgononen då F envisas med att ha öppet ett spjäll i sovrummet.

Om 45 min ca så hämtar svärfar mig och Melvin och då är det dags att åka till flygplatsen, jag hoppas verkligen det går bra med Melvin och att han orkar hålla humöret uppe. Inatt vaknade han igen och gallskrek i 15 min utan att något hjälpte....

Nu måste jag göra mig i ordning innan det är dags att väcka killarna!



MOLO nyheter, stoppa mig!!

Åh vilken tur att jag inte redan har hunnit köpt skaljackan på PO.P för nu tänker jag istället ge Molos nya jackor en chans, hoppas de håller måttet. Är de inte snygga?? PO.Ps är ju oslagbara men man måste leva farligt och ta ut svängarna nångång, haha...

Den gråa kostar 700 DKK (!!) och den gröna 400 DKK upptill storlek 98.



Kommer så mycket snyggt till våren, vill ha allt!!

Bilder från Prinsesserogpirater, min favvoshop i DK.

Kvällspyssel!

Har packat allt färdigt förutom det sista såsom tandborstar och neccesär som åker ner först imorgon. F försöker få Melvin att somna, helt galet, men det blir väldigt sent på kvällarna nu när han varit helt utmattad och sovit på dagarna, det slutade han ju egentligen med för ganska länge sedan.
Han åt fem skedar potatismos till middag, sedan åt han en hel massa BRAGO kex, just nu skiter jag i vad han äter, bara han äter och får igång aptiten.

Mina auktioner går ut imorgon, passade på att lägga ut lite till nu medan jag fick sitta här i lugn och ro, massa fynd att göra!!



Ytterkläder till våren?

Skor skor skor!

Åkte iväg till torget innan maten för att fylla på lite smärtstillande till Melvin inför resan och kilade då in på Johanssons skor som ligger vägg i vägg med Apoteket och det borde jag inte gjort... hjälp vad mycket snygga vårnyheter de hade fått in. Mitt favvomärke Vagabond har redan kommit med en gladiator sandal som jag blev sugen på, och en söt tygsko. Sen var det ett par ursnygga Replay skor som bara ropade på mig från hyllan. Lite snopet när jag gick och tog ett kontoutdrag och insåg att alla fina vår & sommar skor kommer vara slutsålda överallt innan jag får råd att köpa... hum!

Jaja vi är iallafall ett
soffbord rikare sedan ikväll, hoppas nu det kommer passa någorlunda in i vardagsrummet. Vi vann det för ca 1350 kr inkl auktionsavg så jag hoppas vi gjorde lite av ett fynd?

Snyggt på axeln!

Det trillade ner en 30% rabattkupong från Lindex på hallmattan idag och jag skulle verkligen behöva en ny väska och borde ju passa på nu. Båda dessa nedan kostar 249 kr och det blir alltså 174,50 kr efter rabatten, superfynd tycker jag. I vår kommer jag använda min svarta korta skinnjacka eller min svarta trenchjacka, frågan är vilken väska jag ska satsa på? Hjälp mig nu....!



Rabattkoden: LC09081 - ger 30% på valfri vara i deras webshop.

Titta vad jag hittade!

Prickar på Ellos! Jag som letat ihjäl mig sedan jag skrev detta inlägg och har inte haft någon framgång förrän nu. Sen var det egentligen en ganska fisig rosa åtminstone på bild, men jag tror det blir fint i vårat helvita sovrum ändå. Försökte klicka hem på en gång men det blev bara fel när jag registrerade mig. Får prova lite senare igen...

netauktion.se

F såg en annons om denna sida och tipsade mig, utlämning i Göteborg så det passar perfekt. Undra om det stiger mycket på slutet annars kan man nog fynda riktigt fina grejer där. Just nu har jag högsta budet (ej uppnåt res pris dock men säljaren kan tydligen välja att sälja ändå) på detta bordet, inte helt klockrent men sååå mycket bättre än det vi har just nu. Håll tummarna, 4 tim och 34 min kvar!


Jag är en prinsessan-bloggare!

Ni med blogg, har ni gjort blogmap testet? Inte superseriöst och man undrar hur det funkar, antar att den går på ordmatch och sådant. Hur som helst så blev jag en prinssesan-bloggare! Läser hennes blogg varje dag så det kanske speglar mina egna inlägg...?




Här hemma har vi just nu en datanörd och två soffpotatisar. Melvin och F har varit ute och fixat lite ärenden och vi har just ätit en drös med pannkakor. Medan de var ute passade jag på att rengöra ugnen och diskmaskinen, sånt där man gärna blundar för men som blir riktigt grisigt om man inte håller efter. Snart snart ska vi ut på promenixen jag längtat efter hela dagen.

Godmorgon!

Idag verkar det iallafall vara på bättringsvägen här, jag bestämde mig för att stanna hemma ändå för igår så fick vi knappt i Melvin någonting så vi trodde att vi kanske skulle behöva åka in med honom idag...
Nu är han inne på sitt tredje glas o´boy... när han hade druckit upp sitt andra glas sa han till mig "mer boy mamma, jag tycker om boy bäst"  sötunge!

Idag ska vi packa lite inför resan imorgon och sen ska vi nog gå på en powerwalk hela familjen, med Melvin i vagnen då förstås. Vi behöver ny luft allihopa!


Spring feeling...

Jag var tvungen att fixa en egen önskelista också, den är proppfylld just nu och detta är ett urval utav saker som gärna får flytta in snarast... solen lyser och himlen är klarblå här så jag suger åt mig energi och längtar till värmen kommer!
(Melvin är gnälligare än gnälligast och heter numera Gnällvin, vi ska ut och lufta oss lite nu, han verkar rätt less på mig och att bara hänga här hemma, älsklingshjärtat...)


Skänk en slant....

Åh det bara kliar i fingrarna på mig och det finns så mycket fint att köpa och det finns massor att göra om här hemma... Jag fick med några av önskefavoriterna på bilden nedan.... Hoppas att loppisen senare i vår ska ge oss en massa extra pengar, vill köpa nya lampor till både kök och vardagsrummet (helst nu)!




Jeeeezuz....

Det är tur att vi håller oss inomhus, inte för att jag tror detta hänt i "vårat" område då det är lugnast i hela Frölunda men man blir ju livrädd ändå. Hur kan de låta någon så sjuk vistas utomhus och hur kan två vårdare vara vårdare om ingen av de kan stoppa människan/hålla fast??

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=361&a=477136


Hjälp vilka dårar man lever med tillsammans på denna jord.

Sprängfärdigt huvud...

Aj aj jag har så fruktansvärt ont i huvudet... TREO-holic som man är fick jag börja även denna dagen med en bubblande drink. Melvin väckte mig med en skrikattack igen och ingenting hjälpte och vad man än frågar eller gör så skriker han högre, helt hopplöst och jag känner mig så trött och hjälplös.
Hoppas detta går över snart så att han kan bli den vanliga Melvin igen, någon timme efter att han äntligen gått med på att få smärtlindring så är han i toppform och underbar men det går tyvärr ganska snabbt över.
Han är supertunn nu och magen är så liten och revbenen är fullt synliga hela vägen, imorse när han vaknade var han alldeles skakig, han drack iallafall just två dl välling. Ska se om jag kan få i honom lite smärtstillande nu...

Imorgon är det dags för mig att jobba en dag, F är ledig, och sen hoppas vi att Melvin är piggare till på torsdag för då flyger jag och Melvin hem till min mamma och pappa, vi har inte varit hemma sen en snabbvisit i julas så det ska bli kul!

Nyheter från The Brandstrom Co.

Tuffa Brandstrom har just släppt lite nyheter, bl.a. i form av denna parkasen nedan. Melvin hade gärna haft den på sig i vår. Den och mycket annat snyggt kan du kika på hos Babyshop!



Nu är det godnatt för hela slanten här hemma, en alldeles för sen kväll alldeles i onödan.

Nya auktioner!

Fick upp lite nya auktioner igår kväll och det kommer mera idag, kika in, många fynd!


Såg förresten att Ajabajakids hade barnjackorna från SVEA på 50%. Kan verkligen rekommendera den, supervarm och gosig! Hade det funnits storlek hade jag tagit en större till Melvin att bunkra till nästa år, tyvärr är ju största storlek 98/104 och den blir nog i minsta laget till nästa vinter.



Melvin i sin SVEA jacka storlek 98/104, han är ca 98 cm lång.





Vårat nya liv.

F.r.o.m. månadsskiftet börjar vårat nya liv. Vi ska börja gyma tillsammans och äta nyttigare och bättre mat. Vi ska komma i säng tidigare och hitta på mer saker tillsammans allihopa. Vi ska helt enkelt börja ta hand om VARANDRA...


Gårdagens snabba middag. Helstekt fläskfile i tunna skivor med krispig sallad till.
Mumsigt, mättande och Nyttigt (med undantag för Fetaosten, som jag så fint försökte gömma för kameran, men den är given till salladen)!




Fått rast!

Underbaraste älskling kom hem en sväng så att jag kunde åka ut och göra lite ärenden ♥ Det var inget mer upphetsande än Apoteket och Hemköp, men jag behövde verkligen andrum och friskluft. F har lyckats få i Melvin alvedon och MAKARONER (med massa smör och grädde) medan jag varit borta, världens bästa pappa!


1 sked makaroner i utbyte med lite bil-krockar spel på pappas PS3...

För trött för en rubrik...

Åh hjälp vad seg starten blev idag. Två gånger inatt bara satte sig Melvin upp i sängen och gallskrek, sparkades, slogs och bara grät. Ingenting hjälpte och han skrek läääänge innan vi fick lugnat honom båda gångerna. Kan inte vara bra för halsen att skrika så?
Sen har han fortfarande lite feber och jag vet inte hur många dagar han ska ha det, dessutom vägrar han ta medicin för feber och det onda så vi har flera jobbiga bråk om dagen där vi får hålla tvångsgrepp... usch inget kul.
De ringer från sjukhuset snart och kollar så att helgen har gått bra så jag får prata med de då och se om det ska vara såhär. Läkaren sa att han kan känna det som det känns vid öroninflammation och första gången han vaknade inatt så sa han tillslut att han hade ont och pekade strax under ena örat... plutt!
Igår försökte vi ge lite Risifrutti men han kunde bara äta en sked innan han gick från bordet för att det gjorde ont, nu drack han lite välling precis, men inte mer än ett par klunkar... enligt sjukhuset så kunde vi börja ge makaroner och annan lätt mat idag men det har jag svårt att tro när han inte ens kan  svälja välling...

Konst var det här?

Så nu är jag äntligen klar med mitt pysselprojekt. Har även lyckats få upp de på väggen bakom soffan. Sådär på bild såg det lite kladdigare ut än vad det gör på riktigt när man ser hela rummet tillsammans. Nåja vi har inga bättre alternativ för tillfället så de får sitta kvar. Vad tycks, är de helt gräsliga eller funkar de ett tag tills vi kommer på något bättre??




Texten tagen från Ted Gärdestäds - För Kärlekens skull....

Rastlös.

Åh vad rastlös jag blir att bara stampa omkring hemma, visserligen är nu projektet färdigt, visar er senare om jag lyckas få upp det på väggen (dessutom söndag så jag får banka försiktigt så inte tanten nere blir alltför sur)... Melvin kollar på Blixten för andra gången redan. Han vägrar ta sin medicin idag så han börjar bli lite varm och slö nu, ska se om en stund om det går bättre, envisa unge, tänk om han ändå förstog att jag gjorde det för hans skull, plutte!

Klickade däremot hem lite krya på dig presenter till Melvin:



Blev skorna från M.A.T som jag skrivit om tidigare och en vårnyhet från SMÅFOLK.


Söndag.

Dagarna rullar på... helgen har varit otroligt lugn för våran del. Kollade lite schlager igår men vi stängde av innan det var färdigt så jag vet inte ens vilka som gick vidare?

Imorgon får Melvin äntligen börja äta lite tjockare mat, han ser ut som ett vandrande skelett, både ryggrad och skulderblad syns hela tiden, hoppas han lägger på sig och får matlust direkt när det onda är borta.

Igår hann jag nästan färdigt med mitt lilla projekt till vardagsrumsväggen, tror ni får se slutresultatet idag... om Melvin låter mig, igår ville han leka med en HELA tiden så det är inte mycket till andrum här hemma. I
kväll kommer iallafall Melvins faster och hennes man, dock utan barn med tanke på basilusker, och lämnar en försenad födelsedagspresent, det kommer han nog bli glad för!


Senaste dagarna i bilder!

Lite bilder från de senaste dagarna som inte varit så roliga men som förhoppningsvis leder till något superbra och som kommer hjälpa vårat hjärta att bli piggare, gladare och bara bli en mer underbarare kille än han redan är ♥


Melvins halsmandlar som numera är ett minne blott. Klicka ej för större bild om du är känslig.



Tidiga alla ♥ presenter från mormor och morfar, boken att ha på sjukhuset.



Här ska vi precis åka till sjukhuset, kl 07.00 den 12:te februari.



Har fått komma in vårat rum, Melvin hittade en massa skojiga leksaker.



På väg till narkos och operation. Endast en av oss fick vara med och det blev pappa F.



Får droppet.



Är glad in i det sista... några sekunder senare sover Melvin gott och pappa fick lämna rummet.



Det blev fika medan vi väntade.



På uppvaket. Där fick han sövas om då han vaknade alldeles för tidigt och skrek sig blå och slogs. Inte kul att se honom så...



Här har han fått somna om hos pappa.



Tredje gången gillt och nu vaknade han lugnt och sansat.



Har blivit lite piggare och ska få i sig lite glass.



Nu har vi fått komma till vårat rum och Melvin får öppna paket från oss, en Sheriffen bil från "Bilar".



Orkade leka lite på golvet medan det var morfin kvar i kroppen.



Ute på äventyr.



Äter lite yoghurt på rummet framför Barnkanalen.



Dripp dropp...



Vilar i sängen...



Finally sleep... F åkte hem och jag sov kvar med vårat lilla hjärta.



Idag får vi åka hem. Melvin tar det lugnt i sängen, natten gick förvånansvärt bra.



Äntligen hemma (13 feb) och nu är det bara att ta det lugnt och hoppas att det onda går över snart.

Choc-o-lait!

Sitter just nu och tömmer båda kamerorna, samtidigt dricker jag en supergod varm choklad från Choc-o-lait, vardagslyx!

Kan hända att bilderna kommer upp först i morgon, F står och stampar och vill gå och lägga sig, och det vore inte så dumt för jag ser nästan i kors här framför skärmen, blev inte många timmars sammanhängande sömn i natt.



Hemma...

Nu är vi hemma igen... Melvin ligger rätt så utslagen i sängen och vill inte få i sig så mycket vätska.
Jag sa till honom för en stund sedan att om du kommer på något som du är sugen på så är det bara att säga till mamma eller pappa så ska vi försöka ordna det till dig.... efter en stund så säger han "jag vill ha godis mamma", hihi plutte, godis går tydligen ner oavsett tillstånd. Dock så är det bara kall flytande föda som gäller nu idag och fram till söndag. På måndag får han så smått börja äta typ spaghetti, pannkakor och liknande "mjuk, glidig" mat.

Jag lägger in lite bilder från gårdagen senare ikväll, har inte hunnit tömma kameran ännu.

Jag och F tog oss en mysig nap tillsammans förut när Melvin sov i soffan, länge sen vi bara var hemma tillsammans utan några måsten. Eller egentligen inte, jag MÅSTE till jobbet strax och fixa i ordning papper & annat kontorsjobb tills min chef är tillbaka på måndag. Idag får det bli i en osminkad myskläder version.

Sjukhus update.

Nu är vi på sjukhuset och Melvins operation imorse gick bra, uppvaket var jobbigt och han fick sövas om. Just nu kollar han på Barnkanalen och jag provar om det funkar att blogga från mobilen. F är och hämtar mat... Melvin har fått i sig lite yoghurt precis och det behövde nog magen som inte fått något mer än dropp sen kl 20 igår. Hoppas ni har det bra!

Tjuvkik!


Ur För kärlekens skull - Ted Gärdestad.

What a day!

Var på jobbet kl 05.50 imorse, pysslade lite innan det var dags att öppna upp.... sen körde vi stenhårt och kämpade med alla leveranser och beställningar och blev färdiga till kl 15 då tjejen som stänger kom. Då åkte vi och skulle hämta våran pallyftare som varit på lagning men vi letade i över en timme efter det jäkla företaget utan resultat, helt sinnes och våran chef visste bara adressen inte vad företaget hette och på den adressen fanns det inget, bara ett halvtomt hus....
Vi kom tillbaka vid kl 17.00 och då skyndade jag mig raka vägen hem, lite små trött efter en 11 timmars arbetsdag som bara gått i ett.... puh!

Nu på kvällen fick jag faktiskt lite skaparlust så jag började med tavlorna som ska upp i vardagsrummet så småningom, men de kändes lite fjuttiga så det blir nog att jag måste köpa en tredje innan jag kan göra helt färdigt....
F verkar lite smågrinig och tycker inte att jag hjälper till, jag tycker jag hjälper till i alla högsta grad när jag pysslar och vill få färdigt oredan i lägenheten.... jaja ska ändå kila i säng nu för jag ska vara på plats på jobbet kl 05.50 imorgon igen.

Godnatt!

Ha-begär!

Ååh vad jag vill ha min (MIN?) Bugaboo Cameleon tillbaka, hade inte kunnat låta bli dessa underbara åkpåsar från Paul Frank om vi haft den kvar. De är något försenade men beräknas komma i butik i slutet av mars. Kolla in alla åkpåsar här!


Snark snark....

Sitter här och torkar grus, linserna är alldeles fastklibbade efter att jag sovit en stund nu på kvällen, fick sån huvudvärk att jag lag mig ner efter middagen och, toksomnade!
Min älskling F åkte och köpte schampo till mig och då lag jag mig och läste bok för Melvin och sen somnade vi tillsammans i hans lilla säng. Mys men man blir lite halvseg efter att ha sovit så....

Har roat mig med att lägga upp lite
auktioner, har även fixat lite med dagisschemat och skrivit upp alla samtal jag ska ringa imorgon, vårdcentral, pappa, banken m.m. Hoppas få 1 minut över på jobbet imorgon så jag hinner fixa det.

Nedräkningen till operationen har börjat också, nu är det snart bara tre dagar kvar, vi pratar med Melvin om det varje dag nu så att han ska vara förberedd, igår förevigade vi halsmandlarna på bild och då visade jag Melvin "bollarna" och berättade att det är just de bollarna som doktorn ska ta ut från halsen, han verkar än så länge med på det iallafall och vet att vi ska sova kvar. I vanlig ordning är det nog mer vi vuxna som gör det till en grej, jag tror det kommer gå kanonbra och framförallt kommer det att hjälpa Melvin ENORMT och det är det allra bästa!

Rätt låt vidare?

Njae... jo Alcazar var väl rätt förutbestämda att komma till Globen, men att inte ens Marie Sernholts poplåt gick vidare i nästa omgång var rätt oväntat tycker jag?
Är inte så insatt i schlagern men det är kul att titta på det iallafall, visste inte ens att de var i Göteborg ikväll, inte undra på att det var suuuuperduper mycket folk och skoj på stan idag...

Vi har nyss skakat täcken och kuddar och bäddat i rena sängkläder så nu ska det bli myspys att somna. Öppnar imorgon så det är bäst att komma i säng...!


Sov så gott, och välkomna till alla nya läsare!

Nu kan schlagern börja....

Nu kom F hem med lite cola och snacks till oss så nu, lite sena men ändå, bänkar vi oss framför TV:n och hoppas det är några bra bidrag som vi hinner se.

Kollar ni?

Nova Star våren 2009.

Mitt barnjeans favvomärke Nova Star har släppt bilder och förhandsbokning på sin nya vårkollektion (www.freshmilk.se & www.kidzshop.se).... det blir lätt dessa snygga jeansshorts och haremjeans till Melvin. Dock är det väl det enda jag inte brukar klicka hem direkt utan jag har is i magen och väntar till Baby Barn mässan för där brukar alltid Nova Star stå och har då betydligt bättre priser.


Modevisning SVEA jackan.




Förhoppningsvis passar den hela denna vintern iallafall.... den är helt lovely!
Ord pris 1495.-, jag köpte den på 50% REA.

Dagens skörd.


Boss parfym till F i tidig alla hjärtans dag present  då hans gamla tog slut häromdagen.
SVEA vinterjacka till Melvin, sååå snygg!!
Sen lite pyssel grejer till mina idéer till vardagsrummet.

Wow!

Någon sorts superkraft attackerade mig och jag har nu putsat alla fönster både in- och utsida, hängt och tvättat två maskiner tvätt och plockat en massa.... så skönt när det är gjort!
Synd att man inte ser lika pigg ut som man känner sig.... sova 5 timmar på en natt sätter sina spår, typ under ögonen...hihi.


Ego muntergöken!

Hemma igen.

Det blev en snabbrunda inne i stan, vill inte flänga runt med Melvin hur mycket som helst nu när han måste hålla sig frisk.... Fick nästan tag på det jag skulle på Panduro, det andra får vi improvisera på något vis.
Sen blev det något jag verkligen inte borde ha köpt men kunde inte låta bli när den var på REA, visar er lite senare om modellen ställer upp.
Nu - lite mellanmål!

Godmorgon lördag.

Sitter här i soffan och kollar på Rorri med Melvin... är lite trött idag, F dök ner runt kl 03.00 i sängen.

Har fundileringar på att fixa två tavlor till vardagsrummet, har iallafall en idé som ser bra ut i skallen, får se om det håller hela vägen, i sånafall måste vi in till stan och handla lite rekvisita.

Vad ska ni göra i helgen?



Dagens kändisspaning....

Det duggar ganska tätt med kända ansiktet hos oss på våran station... den ligger i ett rätt "fint" område och även längs med en väg till "ännu finare" områden... Lite småskoj sådär tycker jag som alltid varit fascinerad av kändisar och läst skvallertidningar....

Dagens (eller gårdagens är väl det egentligen nu) kändis får iallafall bli
Lotta Engberg som köpte en tidning hos oss idag, wihoo, ANTECKNA mina vänner, hihi!!

Kvällens nöje.

Åh att jag aldrig kan komma i säng på kvällarna... inte konstigt man är konstant trött?! Hur som helst, om man inte har något att göra en fredagskväll så kan man väl rota lite bland gamla gardiner och stryka ett par och sätta upp i vardagsrummet som varit utan alltför länge? Nej jag är inte riktigt som alla andra....
Nå, vad tycks? Ska jag köpa släta paneler istället, eller kan jag ha dessa vita lite skira, tunna?
Jag kände att det blev lite föööör tjust, men det kanske är en vanesak. Vi har ett fönster till i vardagsrummet men där är vi tvungna att ha en "kappa" av något slag (liggande panel?) för soffan står framför.


Japp Marimekko lampan flyttade in i vardagsummet, dock var sladden ganska kort så lampan hamnade lite
för högt upp. Lampan i köket blev.... ja, inte riktigt som jag föreställt mig, ska köpa en svagare glödlampa så får vi se om jag vågar visa upp den här sen....

Vår hos Monki, jag är kääär!

Jag vet inte hur det är med er, men MONKI har för mig varit en butik som jag bara gått förbi, egentligen ingen anledning till varför, jag har bara inte trott att det varit något spännande.... men ojoj vad fel jag har haft. Enligt hemsidan verkar det kunna bli min favvoaffär för pricksäkra detaljer och prisvärda plagg i vår. En del är alltför extremt, en del är alltför mesigt, jag föredrar att ligga nånstans mittimellan, säkrast så, hihi.
Glöm skorna jag bloggade om från HM, jag ska springa till Monki så fort vårskorna börjar komma i butik....Hittade en hel del på hemsidan som jag vill prova NU.



Here I am!!!

TJENA! - som Melvin har börjat säga, hihi lite gulligt värre. Jobbat som sjutton igår och idag men nu pustar jag ut litegranna då det är ledig dag imorgon.
Chefen sticker till fjällen på söndag så idag fick jag ta med mig hennes bil hem då hon dessutom köpte sig en ny V70 idag. Så nu är vi riktiga Svenssons med två bilar på parkeringen, hihi...
Får se om jag är människa efter nästa vecka, jobbar som en tok framtill torsdagen då operationen är och däremellan måste jag in och hålla ställningarna på jobbet.... men det ska nog gå bra. Jag är faktiskt mest nervös inför Melvins narkos, hoppas man får hålla honom i famnen när han sövs.....

Är bjuden på
Meandi party imorgon och jag vill såååå gärna gå men det lutar åt att vi blir hemma då jag i sånafall måste ordna barnvakt åt Melvin då det är förkylda barn på stället och han ska ju hålla sig basiluskfri.... får se om vi kan hitta på något annat skoj.

Just nu roar jag mig med en Bounty och en cola burk, F är ute med ett par vänner och roar sig i stadens centrum. Kanske man borde krypa i säng i tid för en gångs skull.....

God förmiddag!

Jobb på schemat idag, kör ett tio timmars pass från kl 14.00. Killarna är hemma tillsammans idag, och är just nu ute på en cykeltur och hämtar paket. Jag själv håller på med neverending storyn, städa och plocka och tvätta.... Förstår inte hur mycket damm som kan produceras under ett par dagar, ett äckligt lager med små damm lägger sig som ett jämnt täcke över varenda möbel efter bara 1-2 dagar efter att vi storstädat, grooose!
Kl 01.00 inatt började jag städa ur kylskåpet, inte undra på att man är lite mosig i skallen idag och fick börja med en treo.

Hoppas ni får en världsbäst dag, det blir vad man gör det till!



Påpälsad innan vi gick ut i snön igårkväll.


Tradera.

Har lagt ut en sväng till på Tradera! F är och spelar squash så då finns det inte mycket annat (jo egentligen hur mycket som helst!) att pyssla med.

Vinn SVEA kläder för 2215 kr

Tävling - visa bebisens coolaste outfit!

Fick ett mail av min pappa (!!!) där han tipsade om en tävling hos Alltombarn.se, men då jag gissar att Melvin är för stor för att vara med och tävla (vinstkläderna är i storlek 74/80) så skickar jag tipset vidare till er!




Skicka in en bild på ditt barns coolaste outfit och du är med och tävlar om en hel garderob med barnkläder från Svea.

Berätta vilka kläder ditt barn har på bilden och varför du gillar just den outfiten så mycket. Mejla bilden till [email protected]. Tio av de inskickade bidragen kommer att visas i ett bildspel och en vinnare röstas fram av AlltomBarn.ses läsare. Vinnare får sju olika barnplagg från Svea, värda totalt 2 215 kronor. Kläderna finns i storlek 74-80. Sista dagen att skicka in sitt bidrag är 8/2. Glöm inte att ange namn och adress.

Dagens shopping!

Slänger in lite shopping från idag också. Det blev bara grejer till Melvin idag, men man kan inte låta bli när det är sååå billigt.

   
PO.P pyjamas, ord pris.  PO.P rea 70%.  MOLO nyheter 20% med idrottshäftet.


 
ROCKEFELLA skärp 20% IH.  KATVIG & Shampoodle 70% rea, MOLO 50% rea.

Hemma från Kungsbacka.

Nu har vi gjort färdigt Kungsbacka och kom hem för en stund sedan, det blev en supergod lunch och en massa rolig shopping. F lessnade bara ett par gånger och det var nog rekord!! Vi hade med Melvins nya cykel så han roade sig med det på gatorna.
När vi åkte hemåt började det att SNÖA så nu ligger det t.o.m lite på marken. Hoppas det kommer tillräckligt så att vi kan ta en snowracer tur. Vi ska åtminstone ta oss ut och hämta ett paket som kommit idag.



Cyklar runt.


Väntar på maten.


Mumsigt, bakad potatis, sallad och potatis.


Har ni sett vem som handlade alldeles själv?


Det blev en grodbakelse!


Provar ett av REA fynden från dagens shopping.

Dagens outfit.


Dagens mamma hade stentvättade jeansleggings från VILA, svart långt linne från OBJECT och spetsjacka från Gina Tricot. Svarta skinnstövlar från VAGABOND.
Dagens Melvin smet emellan och har idag haft på sig sin nya MOLO tuggummitröja och ett par G-STAR jeans.

Gooodmooorning!

Nu sitter jag och Melvin i soffan och kollar på en av de nya Rorri filmerna. F är ledig idag men får lite sovmorgon då han varit väldigt trött det sista...
Själv har jag precis tagit en varm dusch.

Dagens planer blir en sväng till grannstaden Kungsbacka för lite flanering och en god lunch, hela familjen. Hoppas på att få slinka in till POP också, såg att de sänker sin rea idag, kanske finns några fina fynd kvar i den mindre staden.
På eftermiddagen blir det nog en cykeltur om regnet kunde hålla sig borta.

Nattshopping och vattkoppsbekymmer.

Klickade hem supersnygga jeansshorts till Melvin mitt i allt kameratömmande, det var han väl värd?
Speciellt som han inte ska/kan gå på dagis en enda dag fram till hans operation den 12:te feb då vi idag fick reda på att en pojke där fått vattkoppor.
Vi kan ha sån, ursäkta mig, jävla otur, att han redan är smittad och då borde de första prickarna komma precis runt den 12:te (ARGH!) och då är det ju bara att skjuta på operationen som vi väntat 1½ år på nu... så vi bestämde att ha han hemma tills dess så får han åtminstone inga andra dagissmittor och kanske finns det en minimal risk att han ännu inte fått vattkopporna och då klarar han ju sig från det med denna svängen... känner mig lite kluven, tänk OM han är smittad men kopporna inte kommer förrän typ den 13:te, 14:te då kommer han ju ha ett rent helskotta när han dessutom kommer vara helt slut och ha ont sen operationen? (Han ska operera bort halsmandlarna och polyper) Men hur ska vi veta innan om han är smittad? Ååhh våran plutt....



MOLO shorts och KATVIG hoodie på rea är på väg hem.

Puh, 1 av 3.

Sådär, nu har jag äntligen tagit tag i att tömma kamerorna.... började med våran systemkamera där det var 500 bilder att föra över, döpa och sortera på rätt mapp och datum.
Blev precis färdig så får ta de andra imorgon.... Har ju faktiskt glömt berätta att jag fått en ny "slit och släng" kamera i tidig Alla ♥ dag present från F. Våran Sony sjunger på sista versen och håller ihop med endast en skruv sedan de andra tre lossnat.... Den får hänga med tills den brakar helt för den tar fortfarande grymt bra bilder!





Möta våren.

Hittade fina skor på HMs shop till fyndpris. Frågan är om det blir campingvarning att klicka hem båda? Eller om man får skavsår någe nog?
Ange rabattkod 8317 för 25% rabatt på valfri vara.





Shoppingtips för fyndsugna!

Här kommer lite fyndtips:


www.sveali.se - Ta 3 betala för 2 på alla reavaror!

www.matadorkids.se - Kör frakfritt en sväng igen!

www.hm.com - 25% på valfri vara, ange rabattkod: 8317

www.funkybaby.se - mer rea på rean!


Bort med skiten!

Äntligen ska vi (förhoppningsvis!) bli av med skiten vi samlat på oss i förråden, helt galet, men det var fullbokat fram till i början av maj, men nu fick vi åtminstone en kanonplats. Hoppas vi slipper åka hem med allt igen, eller ja, då blir det ju till att åka till tippen för det kommer inte tillbaka in hit igen. Skööönt!



Helgen med besök och födelsedag.

I fredags fyllde ju gossen 3 år och vi båda jobbade på dagen och han var på dagis (där de glömt hans födelsedag helt och hållet, grr). Efter jobb så kom mina föräldrar hit (ca 60 mils bilresa) och även Fs föräldrar kom på lite paj och födelsedagsfika, mumsigt!
Melvin fick en massa paket och blev superglad... han fick bl.a. en
grön Titanx2 resväska, kläder, ytterkläder, pistmaskin, Blixten saker, cykel, böcker, pengar och RORRI filmer. Jättefina saker, TACK!!

På lördagen så jobbade både jag och F igen och mormor och morfar fick vara barnvakt, det blev en hel del cyklande och Melvin var helt slut på eftermiddagen. Mormor lagade mumsig middag lagom tills vi kom hem från jobb (LYX!), på kvällen gick jag och F på bio, vi såg Wallander - Hämnden, helt klart sevärd om man gillar sådana filmer.

Söndagen jobbade vi igen och dags för mormor och morfar och åka hemåt. Farmor och farfar fick vara barnvakt istället. När jag gick till jobbet på söndagsmorgonen så sa vi hejdå och allt var som vanligt. Senare kom mamma och pappa förbi mitt jobb för att säga hejdå på riktigt och då hade mormor fått magsjuka efter att jag gått.... fyy! Vi verkar dock ha klarat oss från att bli smittade. Jag var inte avis på mamma (Melvins mormor) som skulle åka 60 mil i bil i det bleka tillståndet.

Hur som helst så har vi haft en helmysig helg! Hoppas vi ses snart igen....



Melvin på morgonen när vi väckte honom med sång och lite paket.



Mormor och morfar kikar på när Melvin provar sin nya cykel.



Provar sin fina nya cykel.



Mumsar god paj innan allt fika.



Öppnar paket och leker med sin nya pistmaskin.



Morfar var helt slut och somnade till Bolibompa efter en jobbig helg med barnbarnet, hihi.


Uttagen!!!

Innan jag kilar i säng för behövlig skönhetssömn så tänkte jag bara berätta att jag blev uttagen till utbildningen!!!
Vi börjar nu redan i mars och den håller på till maj 2010, så det är en spännande tid att se framemot, jag vet inte riktigt vart det kommer ta mig men det kommer nog bli jäkligt bra hur som helst. Det är bara att tacka och ta emot när man får en utbildning värd 200 000 kr. Grymt kul!

Sov gott så skriver jag mer imorgon på min lediga dag, lovely!

MOLO fynd!

Ååh vad det grämde mig att Melvins storlek inte fanns kvar på Lilla Helsingborgs outlet nu när de äntligen öppnat webshop! Ni som har tjejer eller killar i storlek i 80-92 borde (CHARLOTTE!!!) verkligen hamstra till nästa år, 500 kr kostar en MOLO overall just nu, mot ord. pris 1199 kr (tänk på att till nästa vinter har de säkert gått upp i pris igen!)
Jag kan garantera att ni kommer bli supernöjda med overallen, den är suverän.


Mumsigt på födelsedagen!

Börjar snart jobba men tänkte slänga in lite bilder på födelsedagsfikat som jag lovat, så får jag uppdatera er om allt det andra imorgon när jag är leeeedig. Vill ni ha recept på något är det bara att hojta!



Spindelcupcakes som vi tog med till dagis... (100% inspiration från
Perla!)



Inte för att Melvin är mer förtjust i Pingu eller så, det var jag som ville göra en vintrig tårta.
(Pingu har faktiskt F modellerat helt själv!!)




Köpte chokladbokstäver till sidan av tårtan.



Tårtan knäppt med blixt. Pingu i SP, vattnet i blå pyntgelé, stenar av SP. Täckt med vaniljgrädde.
Fyllning: Sockerkaksbotten, hallongrädde, marängbotten penslad med mörk choklad, mango- och passionsmousse och sockerkaksbotten.



Blåser ut "Melvin" ljusen!



Lite tilltugg till kaffet. (Melvin tjyvstartade!)