Dagiskort!

Sitter och velar vilka kort vi ska ha framkallade av Melles dagiskort som kom igår... bra att få färdigt lite julklappar också!
Det var många kort som knäpptes men det var inte så många som var bra så jag får se vad vi får ihop :-)


Krasslig!

Är det inte den ena så är det jag... är inte riktigt hundra så jag har varit hemma idag. Har så mycket jag vill göra men det finns ingen ork alls, avskyr att känna så. Vill vara fylld med energi och orka röja och fixa!


Dagens tänkvärda!


Ugglor i mossen!

Höstens inredningstrend ska ju tydligen vara ugglor i alla dess slag har jag hört. En söt uggla står som nattlampa inne i Melvins rum och lyser upp när han är orolig för alla spöken som bor under sängen...
Hittade fina
ljusstakar som jag tyckte var söta och lite lagom kitschiga och piffiga ;-) Sparbössan skulle kanske matcha Melvins lampa, söt var den hur som helst!

Tända ljus, sååå mysigt!


Lampan inne i Melles rum


Förändring förnöjer!

Klickade precis hem en ny hissgardin till sovrummet... har även fått lov att sätta upp en ny fondtapet där så nu vill jag göra om direkt! Fondtapeten där i dag är mönstrad svart/vit/silver, blir lätt lite rörigt... istället vill jag sätta upp en helt vit, ev med något skimrande svagt mönster. Vitt vitt vitt
Är fortfarande på jakt efter ett snyggt överkast, det är svårt att hitta!

Sovrummet just nu!


Tips: För er med en säng utan sänggavel/ram så kan ni enkelt få till en mer ombonad säng med enkla knep. Jag fyndade en billig sängkappa från HM med rabattkod, sen köpte jag frigolitskivor, vitt tyg för 19 kr/m på IKEA, lite vadd och tadá: för ca 400 kr har vi fått en helt ny säng!

 

Nya hissgardinen!



Toalettmonster!

Sjukstuga idag också, ögonen fortsätter vara röda och kladda, hoppas på bättring tills imorgon så kanske vi hittar på en liten grej.... :-) Nåt bra på TV ikväll då? Jag som aldrig har tid med sånt annars, vardagslyx!

Surfade runt och hittade lite roliga kakeldekorer, tyckte
toalettmonstret var gulligt! Funkade inte att lägga upp bild så ni får kika på länken...

.


Shopping till de små!

Bjussar även på shoppingtips för barnen idag. Funkybaby kör 25% på allt i butiken, även på REA! Skynda fynda, gäller endast idag 20/10! Ange funkybaby i kassan så dras rabatten av.




Höstrea hos Tintin!

Tintin startade sin höstrea idag, finns många fina fynd kvar! Är själv sugen att shoppa en silkeblus från DAY...

 


Varmt och skönt... o svenskt!

Fina saker från SVENSK att hålla värmen i. Halsduken får gärna flytta in hos mig, snygg brytning till skinnjackan!


VAB

Idag och imorgon blir det VAB för hela slanten, hade enligt FK tagit ut bara 1 vårddag för Melvin tidigare så det kanske var på tiden att han blev sjuk, vi har klarat oss förvånansvärt bra med tanke på dagisbyte o alla basilusker överallt!
Har rensat lite i garderoben och fick ut lite auktioner på Tradera mellan pauserna på DHW... kommer mer imorgon!

Fynda bland mina auktioner


Sjukstuga!

På lediga dagen idag så passade vi på att hålla sjukstuga... lilla hjärtat kom hem från pappa superförkyld och idag har ögonen börjat gegga igen och nu steg febern innan han äntligen somnade i min famn....


Inredningsknark!

I väntan på arbetande sambo så fastnar jag lätt framför datorn... idag blev det mycket inredningssurf, och jag har om möjligt ännu mer bestämt mig för att rosa detaljer är så härligt! Det väntas omtapetsering i lägenheten så lite nytt piff kommer att inhandlas...


Varma händer!

Brr så kallt det varit här de senaste dagarna... var -5 grader när vi åkte till jobbet igår. Idag hade vi barnledigt och en ledig förmiddag vilket resulterade i att vi sov till kl 11! På riktigt... helt galet och det hände väl kanske 2001 senast! Blev inte så mycket kvar av dagen innan älskling skulle jobba och jag skulle åka och hämta lillhjärtat, men vi hann med en shoppingsväng och en fika på stan iaf. Behövde nya skinnhandskar och snyggingarna nedan fick jag av älskling idag <3:

Skinnhandskar Stockh lm MQ


ACNE PISTOLS

No more words

 

Sov gott!


Schnygga!

Ojoj vad snygga mina nya pistoler är, men innan jag visar er så ska jag krypa ner hos sambon under filten och kolla in vad fruarna hittar på den här veckan!


Lunchshopping!

Åh kikade in på HMs webshop och såg att de beiga mockastövlarna kommit in i min storlek igen, provade de i Palma men kändes onödigt att släpa på.... men säg den lycka som varar länge, leveranstid i mitten på dec!! Så denna shoppingbagen får nog stanna kvar hos HM. Men det är inte jättesynd om mig ändå för i helgen klickade jag hem de fina svarta ACNE Pistols stövlarna *visslar*

Lite rabattkoder om ni ska beställa från HM: 8909 & 1304 (25% och 50 kr).

Gulligt ugglehalsband


Tung i skallen!

Seg morgon.... Har sån fruktansvärd huvudvärk som inte ger med sig... fullt ös förra veckan och gäster hela helgen lämnade en del spår!
Vi hade en underbar men kort semester (sön-tors) i Palma. Det var 30 grader i skuggan, klarblå himmel och stekande sol, så vi fick både storstads och solsemester, lovely!
Blev lite shopping, hittade bl.a. de mörkblåa Replay Radmilla jeansen i min storlek, som älskling köpte åt mig, TACK
Det kändes jättelyxigt att få möjlighet att åka iväg sådär, bara strosa, shoppa, lata sig och fiiiiika! :-)



Kastar höstlov på La Rambla



Fikar... igen!



Fotkort i sanden är obligatoriskt



Å så lite glass på det här



Mot Palma!

Nu åker vi till Palma på en liten minisemester och samlar nya krafter och energier inför hösten som har landat nu!
Kram alla fina!



Vi i Palma i maj

Jakten på den rätta!

Mina älskade jeans från Levi´s håller alla på att gå i graven, katastrof, för Levi´s gör inte den modellen längre... å det är väl typiskt när man äntligen hittat en modell som passar som handen i handsken...
Så det är jeansjakt för fullt nu, är sugen på att prova Acnes kex modell, någon som provat? Den finns ju i många fina tvättar iaf. Har även hittat en snygg modell från Replay som ser ut att kunna funka...

ACNE kex

 

Replay Radmilla

Melvin 7½ månad somnar mitt i lunchen

Kikar in emellan packning och städning och delar med mig av ett filmklipp som är hela 4 år gammalt, men så gulligt!
Melleplutt, ca 7½ månader, somnar mitt i lunchen. Bortse från mammans röst (fy va hemsk man låter när man hör sig själv!)