Rosa ego shopping!

Idag kom ett efterlängtat paket från eleven med massa roliga ego grejer till mami! Blev visst bara rosa grejer :-)

Påfyllning till badrumsskåpet

 

 

Blev tillslut en ljusrosa plattång


Dagens köp!

Klickade hem detta fina halsband från Liv Swedish Design idag, valde ett latinskt ordspråk - Alis volat propriis - som betyder Hon flyger med egna vingar. Just det ordspråket är en het kandidat till min nästa tattoo också, har bara inte bestämt vart jag ska ha den!

 


Goder Afton!

Har haft fullt upp de senaste dagarna, i helgen var vi på kalas i hemstaden och firade morfar 75 år. Idag har det varit ledig dag, men har städat ur och röjt i köksskåpen, skönt att bli av med lite skrammel som bara tar plats utan att användas. Ledig dag imorgon också som även den kommer ägnas åt röj på seriös nivå. Ska stå på loppis snart så förhoppningsvis vill någon annan ha grejorna :-)

Sen har nedräkningen till söndag börjat för då flyger jag och älskling till Mallorca för några mysiga dagar på tu man hand, hoppas vädergudarna är på vår sida för det ska kunna bli upp till 28 grader när vi är där!

Nu är det hopp i säng och kika färdigt på IDOL, vem hejar ni på? Jag tror min favorit so far är Linda!

Några försenade dagens!

Haha jag är så grym på outfits bilder, visst? Är nästan i klass med alla modebloggar :-)

 

Häromdagen hade Melle på sig Rolling Stones t-shirt från HM och slitna jeans från I dig denim.



Detta blev bästa bilden på mami, som har på sig chinos från Vero Moda och tunika från Odd Molly.


Rubberboots!

Nyheter från HUNTER, supersnygga!

Mamma, dessa borde du slå till på, finns hos Fiorucci Göteborg.

 


Inredningssurf!

Passar på att bara ta det lugnt idag på min lediga härliga dag, surfade runt bland lite inredningssidor och fann dessa underbara posters, vill ha allihopa här hemma när vi målat vitt och gjort fint!


Bara knyt, Melvin!

Häromdagen roade sig Melle en ganska lång stund med en trådrulle... tror en viss Alfons kan ha inspirerat till att det var tråd i precis hela lägenheten, men framförallt inne på hans rum, tog ett tag att städa upp allt igen! Just nu är han inne i en nyfiken period där det mesta ska undersökas och göras experiment med...


Krypa under



Trådar överallt



Mami kom inte ens in i rummet



<3




Söndag

 


Prime vs Pistol?

Svarta Primeboots från Tintin

 

 

Klassiska svarta ACNE pistols

 

 

HELP!


På´t igen!

Melle o Mami lediga idag och förutom lite röj och städ och plock hemma så blev det en tur till svampskogen, jag ger mig inte i första taget!

 

Efter en halvtimme skymtar något knalloranget och mycket riktigt får vi ihop ca 1 liter kantareller på samma ställe (enda stället!) och medans vi travar tillbaka mot bilen (trodde vi ja!) så springer vi på lite trattisar också... men vänta nu, var det inte åt det här hållet vägen var? Börjar irra runt, Melle börjar bli orolig och tror aldrig vi ska komma hem igen.

 

Ringer älskling och försöker låta lugn (tårarna rann) och förklarar att vi nog är vilse i storskogen, varpå han tycker jag ska prova min app "Google maps" i mobilen som visade sig funka riktigt bra då vi hittade ut ur skogen, kanske inte riktigt där vi parkerade bilen men ändå... pjuuuh! Dagens teknik alltså, nu kan ju vem som helst ta sig utanför dörren.

 

<3

 

 

Härligt lugn och glad... detta var innan vi gick vilse!

 

 

Joråsatte...!


Kosmos på väggen!

Äntligen fick vi låna en slagborr som bemästrar dessa väggar som är hårdare än hårdaste betong och som vår nyinköpta proffsslagborr från Bosch inte klarar (surt!). Så nu sitter Melvins nya sänglampa äntligen på plats, blev superfint tycker jag, synd bara att jag inte hann köpa med textilsladden innan den utgick, denna nya med vanlig sladd är lite tråkigare!

 

Vit Kosmos - 455 kr


Ny dag - nya möjligheter!

Hittade superfina tapeter när jag surfade runt lite. Vi ska ju så småningom tapetsera nytt här, hall och vardagsrum men det är ju hyresrätt så det får väl bli något tråkigt diskret, MEN, om jag fick välja hade jag gärna haft denna gulliga korsstygnsmönstrade tapet från Pip någonstans.

 

650 kr rullen


Mums!

Åh va glad jag blev idag när vi svängde in på ICA efter dagis... de hade nämligen denna smaskiga B&J glass, hittar den nästan aldrig trots att det är den godaste smaken... så nu smälter jag dagens GI middag med två stora skedar glass... lite får man allt fuska!

 


Platta platta!

Jag plattar ju i princip mitt hår varje morgon, då jag har kort frisyr och självfall (= ingen bra kombo) men nu har min GHD börjat glappa och jag behöver en ny... har iallafall bestämt att köpa en ny GHD igen, men vilken färg? Det får bli dagens i-landsproblem, men vore kul om ni ville hjälpa mig iallafall :-)


Svampskogen!

Igår åkte vi ut en sväng till svampskogen...

Melle stormtrivdes och sprang omkring i 1½ timme, Johan hittade 3 kantareller och hade nog helst stannat hemma såhär i efterhand, jag höll på att kliva på en ringlande kolsvart orm och skrek och grät så jag väckte de döda. Jag hade definitivt stannat hemma om jag vetat det.
Men... Vi fick ju frisk härlig luft iallafall!

 

Melle i svamp- och ormskogen


Wiiihoo!

Man kanske skulle ta och sätta fart på bloggen igen?

Numera är jag och Melvin bosatta i Örebro tillsammans med kärleken i mitt liv... allt blir verkligen inte som man tänkt sig men just nu är det bättre än någonsin, hur underbart!

Sååå.... nu kör vi!