Bloggpaus

Nej mina vänner, inte ens på mina lediga dagar har jag längre tid att fixa med bloggen. Inget roligt men jag måste prioritera bort detta för ett tag för att komma ifatt med det andra, som så fint kan kallas livet.

Jag vet inte när jag återkommer men var så säkra, det gör jag!

Pussar och kramar till er alla ♥

Mer död än levande...

Herregud vilka dagar det har varit... jag är helt slut efter dessa tre dagar i Sthlm. Tur att vi inte träffas förrän i maj nästa gång så man hinner vila upp sig lite...
Imorrn är jag ledig så då lovar jag att uppdatera bloggen lite igen efter min frånvaro som varit.
Men nu är det sova som gäller...... himla kul fredag!

Vinnaren dragen!

Vinnare av den rosa äggklockan blev efter lottning:

Postat av: Linda
Självklart vill jag vara med i tävlingen....den hade passat så bra i mitt snart nyrenoverade kök!!
Länkar givetvis...
2009-03-15 @ 22:31:50 URL:
http://www.junilejon.blogspot.com

Stort grattis!! (jag har mailat dig för mer info)



Nedräkning

Fy sjutton, nu är det bara en dag kvar tills jag åker till Stockholm... eller, jag åker tidigt på tisdag morgon. Är dundernervös och tänker inte på så mycket annat. Får inte riktigt tiden att räcka till just nu.

F ligger redan i sängen och jag är på väg dit jag också, hoppas jag kan somna på en gång så att jag kanske känner mig lite utvilad imorgon på jobbet.

Idag har det varit en underbar vårdag här i Götet med hela 14 grader varmt.... lovely! Hoppas det håller i sig nu.

Ojoj vilket rörigt inlägg, dags att sova.

Hoppas ni haft en underbar helg allesammans!

Beach 2009 (2012)

Ojoj vad förvånad jag blev i Schlagerfinalen, trodde inte operatjejen skulle ta hem det, men den var ju lite festlig och kanske går hem i de andra länderna....
Från det ena till det andra.... vi skulle ju börja träna i månadsskiftet feb/mars.... har vi varit där? Nej...
Jag MÅSTE verkligen komma igång nu, jag drar mig för det varje gång F nämner att vi ska iväg och samtidigt skriker en del av mig att jag VILL VILL VILL komma iform igen. Beachen närmar sig med stormsteg och jag vill inte se ut som något jellybelly sladder ytterligare en sommar. Inser att jag kanske inte hinner få någon styrsel på magen till denna sommaren, så ett säkert kort är kanske att satsa på en baddräkt?
Denna nedan är från HM och såg fin ut på modellen i katalogen, någon som beställt denna?
Har inte använt baddräkt på tiotal år, är man helt ute och cyklar om man funderar på baddräkt till sommaren?


198 kr på HM.

Godkväll!

Är ni laddade för finalen ikväll? Eller bojkottar ni den?
Jag bojkottar helt att gissa vem som vinner för jag är inte ett dugg insatt i vilka låtar som egentligen har gått vidare och som är med, det blir den det blir helt enkelt, men titta kommer vi att göra. F håller på och förbereder morötter med dip, mums!

Själv är jag superseg efter en jobbig dag på jobbet och sitter här med huvudvärk. Idag fick jag göra ett första test inför utbildningen som startar på tisdag... det var fyra ord och så skulle man välja det ord som kännetecknade mig mest vs minst i min roll på arbetet, lätt låter det kanske, men det var 28 ordgrupper totalt. Hur svårt som helst, ibland stämde det ju inte helt, eftersom ingenting annat passade bättre och ibland sa det liksom emot sig självt.
Jag insåg också att jag inte riktigt är den ledaren jag önskar att jag var, men det är väl förhoppningsvis det jag ska lära mig bli.

Nu ska jag skynda mig att ta en dusch innan det blir mys framför tv:n.

Tävling DULTON rosa äggklocka.

Dåså mina vänner, nu avslutar jag denna dags bloggmaraton med en liten tävling. Den lyckliga vinnaren får en ny fin rosa äggklocka från DULTON i sin ägo. Kom igen nu allihopa och lycka till, se nedan vad som gäller!


Reglerna är enkla: Jag kommer att lotta vinnaren. Att länka till detta inlägget med bilden ovan i sin blogg ger två lotter (glöm ej att lämna kommentar här efteråt så att jag vet att ni är med och tävlar), för er utan blogg går det bra att bara lämna en liten kommentar (glöm ej mailadressen) i detta inlägg men det ger då endast en lott.
Det går bra att vara med och tävla fram till kl 20.00 den 20/3, om en dryg vecka alltså.

LYCKA TILL!

Dagens outfit.

Dagens fredagsoutfit blev av den mer slappare stilen. Perfekt städ kombinerat med sticka på ärenden kläder!


Nya skorna (of course!), mina älsklingsjeans från Levi´s, grått längre brottar linne från Lager157, Rosa collegetröja MONKI (syns ej på bild) och svart softshell jacka från The North Face.

I paketet

Hämtade ut paket från ELLOS (!!!) idag, det tog sin lilla tid, nästan 14 dagar, men det var värt att vänta på. I paketet låg mina allra första Converse all star. Vilken tur att jag läste på innan om storlekar för jag hoppade ner en och nu passade de alldeles perfekt. Priset blev det halva med en rabattkod så jag kan inte vara mer än superdupernöjd!



Idag blev det annars inte så mycket annat shoppat än lite nya vårblommor. Glömde ta kort på de jag köpte till fönstret, men lite nya buketter kom med. Känns så vårigt att ha färska blommor i alla rum.


Design i soporna!

Inte all design håller i evighet. Denna Norm lampa hade vi tidigare över vårat matbord i vardagsrummet, men det sista så började den gulna något hemskt och jag råkade ge den en liten brännskada (hihi det tar vi en annan gång). Sedan dess har den legat i klädkammaren och jag vet inte vad vi väntade på? Så idag så delade jag den mitt itu och lag den i en svart sopsäck.... inget bra köp för er som funderar, det ser inte klokt ut efter ett par år när den börjar gulna.

Ute på vift

Har just landat hemma igen efter lite äventyr, blev aldrig det stora varuhuset, men lite annat smått och gott. Har hämtat ut ett fint paket också, ska visa er sen.
Hittade lite fina blommor på Plantagen, får se hur länge de lever (=får se hur länge jag kommer ihåg att vattna!)....

Ikväll tänkte jag dra igång en liten utlottning igen, var ju alldeles för länge sedan nu, ellerhur?
Liten ledtråd är att den är rooosa (såklart), har en massa siffror och är ganska liten i storlek.

F ville ha fisk till middag idag, men jag är inte alls sugen, har ni något gott recept som kanske kan inspirera mig?


Somrigt och fräscht!

I sommar tänker jag matcha min bränna med transparanta linnen och färgglada undies! Hur fint som helst....
HM kör en 10%-vecka för sina medlemmar så man kanske skulle uppdatera lite i underklädes lådan, det blir så fort solkigt och trist i tvätten.


Allt på bilden från HM´s webshop.

Effektiv....



Har betat av en punkt på listan.... och det var att boka klipptid, hihi... oj vad jag längtar. När håret väl kommer igång att växa efter det senaste frisörbesöket går det så fort och frisyren man hade är som bortblåst, bara långt, trist och hängigt...
Nej detta behövdes verkligen.

Fredag!

Slask var det här, inget roligt. Kom ju en hel del snö igår och Melvin och F hann vara ute och åka lite snowracer medan jag lagade maten i allafall, det är ungefär vad man har på sig här i Götet när det kommit snö. Ut och lek för om en halvtimme är det borta!!

Får se om jag orkar till IKEA idag, känner mig inte helt fräsch, och det finns en massa to dos här hemma också. Måla dörrkarmar t.ex., det började jag med i somras....... men jag ska skynda på så kanske jag hinner med allt på min lista!

Hoppas ni får en slaskfri fredag!

Inte fullständigt EGO.


Goa ungen i somras hos mormor och morfar. Kolla det solblekta håret!! Blondie...


Blandade bilder sommaren 2008:





Tänk att slippa alla bysliga vinterkläder, allt slask, all fuskbränna... det känns mer som att man bara kan vara på sommaren. Till 2009 önskar jag oss lite mer soliga dagar så att vi kan hitta på en massa skoj med Melvin, för inte är det alltid kul när det störtregnar även om det också har sin charm.

Nu är det städning på schemat sen ska jag faktiskt gå och lägga mig i tid, ska börja utnyttja tiden på mina lediga dagar bättre, steg nr 1 till ett effektivare liv.

OMG!

Satt och kollade igenom bilderna från i somras och det borde jag inte gjort...... åååh give me that sunburn back, and the boobies, and that haircolor och the energy och ja... vad hände?
Jo hösten och vintern kom och jag slukades helt av mörkret..... gaaah! Måste ta mig ur detta nu och komma igång med allt! Pepp pepp pepp...


Från det stora varuhuset.....

Imorgon är det bara jag och Melvin som är lediga.... funderar på en tripp till det stora varuhuset, det borde vara tämligen lugnt där tidigt imorrn förmiddag? Har inte varit där på länge men kikade lite på hemsidan och blev genast nyfiken på alla fina bakprylar de fått in! (dock är inte allt på collaget nyheter!)



Men det vi behöver mest just nu är nya blommor till vardagsrummet, slängde ut vissna ormbunkar idag. Skräpigt blev det. Sen hade det varit bra om jag kunde hitta gardiner till vardagsrummet så att det kunde bli färdigt där inne någongång, det var ju bara i ehh juni/juli som vi tapetserade och lag golv....!
Jag tror att jag bestämt mig för vita linne panelgardiner, IKEA har mycket men inte just det. HIMLAs är ju HIMLA fina, men dyra, kanske Åhléns eller Hemtex har någon budget variant?



Lekstan!

Godmorgon!!
Här har vi tagit det väldigt lugnt idag med mysig frukost med kokta ägg. Fick sovmorgon idag av F och det behövdes, jag har inte riktigt varit på topp denna veckan med humöret....
Idag ska vi åka till
Lekstan, det är alldeles nyöppnat och ligger 2 minuter från oss så det ska bli skoj! Lekland är perfekt när man har tråkigt en dag. Mysigt när hela familjen kan vara med också.



Sucker för Thai....

Har helt snöat in på Thai inspirerad mat. Hur mumsigt som helst och går ju att blanda och ha sig som man vill. Tittade på bilderna från gårdagens middag och blev superhungrig nu...





Mumsfillibabba!!


Billig (are) shopping!

Shoppa vårnyheter från HippoKids och få 15% rabatt på ett helt köp. Ange 15% i meddelanderutan när du gör din beställning. De har MOLO, Nova Star, Småfolk m.m.

Busar järnet!

Mami och Melvin igår innan läggdags, hihi.... Skulle försöka ta ett fint kort på bara oss men det gick minst sagt sådär, Melle körde sitt eget race och jag fattade ingenting. Och jag bjussar på ego bilderna...!


Det började ju ganska bra.



Jag knäpper på i godan tro, och har ingen aning om att Melle passar på att göra grimaser!



"Skrattar du nu då Melle? Ja mamma!!"   Mhmm superfint verkligen, hihi....



Sen kollade jag på korten vi knäppt och inser att ungen gjort grimaser på varenda kort...! Mami flippar...



"Nu tar jag sista kortet, nu får du inte göra några grimaser!" Haha och ungen gör den fulaste min jag någonsin sett honom göra... haha, vad jag skrattade när jag såg kortet sen!!

Nit i mjölken....



Häromdagen kom en kund in på jobbet med mjölkpaketet på bilden och tillhörade plastbit som simmat omkring där i. Vi ringde Arla som genast skickade papper och ville ha in den för analys.... Mmm mumsigt!
Just fint om en liten unge satt det där i halsen.....

Wiihoo!

Vi rättade precis LOTTO raderna och vi hade 4 rätt vilket gav 21 kr!! Haha det ni....!
Detta var ju kul, ska absolut börja lämna in några rader då och då.

Häromkvällen....

.... ja några minuter innan F stängde ner nätet så passade jag på att byta gardiner i sovrummet. Innan hade vi två sladdriga panelgardiner med svagt lila kvistar på. Detta kändes lite mjukare.


Suddig bild utan blixt....


Lite detaljer från sovrummet:


 Blomma och ljus på nattduksbordet.


Prinsseslyktor och en fin LEXINGTON nalle trängs på hyllan tillsammans med Melvin.


Denna sötgurkan var vaken alldeles för sent (22.20) och fick ligga i våran säng för att lättare slappna av.
"Jag kan inte sooova mamma"  sa han flera gånger när han verkligen försökte komma till ro.

Nu har vi sagt till dagis en gång för alla att han inte kan sova flera timmar där på vilan. Helst inget alls om vi får bestämma. Inte sjutton ska väl en 3-åring vara hur pigg som helst ända till 23.00??

Nu är jag på banan igen....

Hmm banan? Vad konstigt det såg ut, undra hur många av er som läser banan som i frukten?
Iallafall har vi nu äntligen fått igång bredbandet efter att ha legat nere i två dagar, nog för att det blev tvättat och städat och fint hemma men visst är det rätt skönt att kunna kika på nätet när man känner för det.
Nu är jag ledig i två dagar, underbart! Sen har jag en sju dagars arbete framför mig, inklusive Sthlm 3 dagar, börjar bli supernervös för det... hua!
Var ju på kurs igår här i Götet och det gick ju bra, men jag har verkligen jobbigt för att prata högt om mig själv och så inför så många människor som bara sitter och iakttar. Det är väl något jag får jobba med om Sthlm´s utbildningen ska ge mig något, och framförallt för att det ska kännas positivt och inte bara ångestladdat.

Vad har ni pysslat med i veckan?

Kokar....

Åh jag blir galen. När jag äntligen får min egentid för första gången idag så passar F på att koppla in ett nytt modem som (oväntat) inte fungerar och nu ska han iväg och spela squash. Så nu sitter jag inne på toan och skriver på mobilen. Tack för det.

Vi ska bli miljonärer!!

Jo nu jäklar ska vi ta hem hela jackpoten på 94 miljoner. Det ni! Jaja önska kan man väl få, och med tanke på att det är mina första LOTTO rader någonsin så kan man väl få lite nybörjarflyt, pleease?
Vi åkte och handlade efter maten och F stannade till vid "tipsbordet" och då såg jag papper om LOTTO och så hjälpes vi åt alla tre att få ihop 5 olika rader, dragning 11:e och 14:de mars så ni kan väl hålla en tumme så lovar jag att dela med mig sen, hihi...


Recycling - bättre än IKEA?

Haha kikade ut genom fönstret i eftermiddags och fick se en taxichaufför, som parkerat på trottoarkanten för att rota i vår BR-förenings utställda container för skräp som ska till tippen. Undra om han hittade något bland plankorna som fick följa med hem? Jag kunde inte med att kika mer, kände mig som värsta spionen som högg tag i kameran direkt, haha...


Två stolar att stå på verkar vara det enda av värde i bråten.


Seeegt som sirap...

Försöker lägga upp ytterligare lite till på Tradera (ja jag har verkligen kärat ner mig i tunikan som jag vill finansiera, hihi) men det är hur segt som helst, söndagar är nog den bästa avslutdagen men absolut inte den bästa lägga upp nya auktioner dagen.

Jobbet gick bra idag, och tiden gick fort, skönt. Imorrn ska jag upp 04.40 igen, snark!

Ojoj vilket roligt inlägg det blev nu, är nog bättre att jag fortsätter städa här i sovrummet så det luktar gott och nystädat när vi ska soooova.

Kram på er!


Uppe med tuppen....

Godmorgon!

Snoozade bara 1 gång imorse innan jag gick upp så nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå, annars brukar jag knappt hinna platta håret färdigt innan jag verkligen måste åka för att hinna.
Skönt med lugn och ro en stund på morgonen, men jag måste erkänna att såhär i efterhand hade jag nog önskat mig liiite mer sömn. Inte för att man kanske kan kalla snooozing för att sova eftersom man blir väckt var 9:onde minut av en jobbig ringsignal, men mysigt ändå att ligga under ett varmt täcke....

Nu är det snart dags att åka och det ska bli så underbart att få gå hem redan kl 14!

Hoppas ni får en superbra söndag!!

Det blir MOLO...

Det får bli MOLO jackan, men jag har ändrat mig om färgen. Är nästan hundra på att det får bli denna blåa. Inväntar svar från en svensk webshop om detaljerna på deras jacka är reflexsilvriga eller svart. De andra jag sett i svenska webshopar har varit svarta, denna bilden fann jag i en dansk shop och där är alla detaljer reflexfärgade. Och då var dagens i-landsproblem avklarat, tack och hej! (Och NU ska jag sova....!)


Fastnade så för den härligt blåa färgen.



Denna är ju fin också.....beslutsångest!!!

Nu är det godnatt!

Äntligen ska jag komma i säng i tid (?). Öppnar imorgon så det gäller att vara något utvilad. Däremot jobbar jag bara till 14.00 så halva dagen är ju kvar när jag slutar, alltid något!

Såg ni förresten att jag lag till en ny rabattkod på Sweetfunky? Det verkar dock inte riktigt som det funkar på hela sortimentet, ni får prova er fram om ni ska shoppa.

Sen kan ni kika in på
mina auktioner, lag upp lite nytt precis!

Dagens middag, fläskfilé med äpple- och pepparrots potatis.



Efter inspiration härifrån, som för övrigt är min favorit vad gäller bra och snabba recept, så gjorde vi en egen variant här idag. De hade inte fått in den Creme Fraichen som det skulle vara så jag köpte en vanlig lätt creme fraiche, som jag hade i potatisen som jag hade kokat och skalat tidigare under dagen. Sen rev jag ett Granny Smith äpple och hade i lite lite riven pepparrot, saltade och pepprade och voilá, det var faktiskt riktigt gott!
F fixade helstekt fläskfilé och vi kompletterade med haricots verts med en liten klick smör på.

SMAKLIG SPIS!

Shopping och shoppingtips!

Åååh, jag är så glad!! Fick äntligen tag på Odd Molly tunikan som är helt slutsåld på nätet och i affärerna inne i Göteborg, hittade en annan superfin tunika som jag hängt undan tills på måndag, beslutsångest och F dödar mig nog nu, hihi!
Sen blev det en MOLO t-shirt och MOLO basketskor till Melvin, allt till 20% rabatt, liiike! Skorna är verkligen supertuffa på!


Odd Molly till mami och MOLO till Melvin.

Sen lite shoppingtips....

www.zillstar.se - 20% på hela sortimentet bara idag (Småfolk, SVEA, KikKid m.m)
Ange rabattkod: kalas

www.dunderbutiken.se - 20% på hela sortimentet (Trumpette, Levis, Small Paul m.m)
Ange rabattkod: mässan

www.sweetfunky.se - 25% på ett helt köp (MOLO, DIESEL, Didriksons)
Ange rabattkod: vårnytt

Bushuset.

Nu är vi hemma igen efter en dag med massa äventyr. Det var lugnt till en början på Bushuset men sedan drog en massa kalas igång så vi lekte i 2 timmar idag. Sedan fikade vi lite innan vi åkte till lite affärer i närheten, ska visa senare vad det blev shoppat.


Klättra klättra, duktig kille som klättrade upp i hålen själv, Mr Whiteguy och mami fastnade också på bild.



Spelade fotboll, kröp i långa tunnlar, käkade lunch (allt på bilden för 60 kr, billigt, min toast syns ej!!) & så Melles sista åk, längst ut till höger.


Nu slappar Melvin i soffan med lite lördagsgodis.

Dagens lilla och stora outfit.


Melvin i Småfolk tröja och MOLO baggybyxor.
Käkar banan som aporna gör.


Mami i gråa denimleggings, svart tunn transparent tröja från VILA och under ett rosa linne från EDC/Esprit.
Lagom lekvänligt. (Fotograf Melvin.... hihi det är därför man får stå helt böjd och visa innehållet innan för tröjan!)

Grå morgon.

Godmorgon!

Här är det verkligen supergrått och trist idag. Längtar till våren mer och mer såna här dagar...
F ska till jobb men jag och Melvin ska till
Bushuset idag, hoppas där är lagom med folk så man kan leka ordentligt, de har en jättelång rutschkana som är rolig, hihi....

Har precis tagit mig en dusch, Melvin kollar på Bompa och F sover, men inte länge till för nu ska vi in och väcka honom...!

Hoppas ni får en superhärlig lördag!

Nyhet: DUMLE STARS!



Jag är så godissugen, har redan varit och rotat i skafferiet tre gånger... det blev ju inte bättre av att jag tömde kamerorna på bilderna från när jag var hos mina föräldrar och hittade denna. Köpte den när vi var på THUN´S, men har inte sett påsen i någon affär här hos oss ännu.
Någon mer som smakat? Gillar man dumle så är denna inte sämre, kommer nog bli min nya favorit, mums!

Vår-outfit!



Hjälp mig välja!! Polarn är ju egentligen oslagbar men varenda en springer omkring i deras skaljackor, vågar man satsa på något helt nytt och hoppas att det är lika bra? Vilken röstar ni på?
Jag kommer att köpa svarta skalbyxor till, pappan är ju
gaisare så Melvin får vara grön/svart i år, hihi...

Middagstipset Fredag!


Provade faktiskt att slänga ihop en superlätt puttrande kyckling"gryta" med lite Thai feeling häromdagen och det blev riktigt smaskigt och superlätt att göra.

Jag skivade två kycklingfiléer och delade skivorna i lagom stora bitar. Fräste på de i pannan och fyllde därefter på med bitar av en gul paprika och en burk med bambuskott. Tillsammans fick det puttra ihop med lite kryddor, kokosmjölk och lite pulver från Santa Maria som hette Red Thai Curry eller något sånt. Till sist när det var färdigt så strödde jag över cashewnötter och serverade med ris. Lagom starkt, mycket gott och jättelätt att fixa i ordning!


I´m good enough!

Har tagit sovmorgon idag och njuter av en ledig dag. Har hängt lite tvätt och torkat bort lite damm, F kommer snart hem på lunch, men mest gör jag ingenting och försöker tycka att det är okej.
Har lite svårt för att bara göra ingenting för jag har konstant en lång lista som gnager inuti mig med saker som BORDE göras innan man ens tänker tanken på att bara göra ingenting. Eller ja, framför datorn kan jag hamna i timmar och bara klicka runt på helt meningslösa saker, men jag blir så arg på mig själv när jag då inte har gjort något på listan och så växer den med några grejer till. Jag måste lära mig att ta vara på tiden på ett effektivt sätt, så att man får gjort en del men samtidigt hinner ta det lite lugnt.
Fick en
bok av min pappa senast jag var däruppe och hälsade på. Jag började läsa den, men har till och med börja gråta för den träffar mig rakt i magen (hjärtat?), lite läskigt att få ord på det man haft inom sig. För er, ja hur ska man säga, för er som känner att ni måste vara med överallt och inte kan släppa något vidare, som är livrädda att misslyckas och liknande, denna bok måste ni köpa!

"Kravet på perfektion påverkar livets alla områden: arbetet, fritiden, hemmet, relationerna till barn, släkt och vänner liksom synen på kroppen och utseendet."


Igår kväll i min ensamhet fixade jag lite Tradera auktioner, kika gärna in!

Nu lunch...

Våran dag på SPA!


Allt detta överraskade mitt hjärta mig med. Med lunch, SPA, 4-rätters middag och övernattning på kanske det fräschaste hotell jag någonsin sett.
Jag älskar dig!

Good evening!

Knappt så jag vågar mig in här och skriva... hinner aldrig komma in i "bloggandet" innan det går ett par dagar igen utan att få ihop ett endaste inlägg.
Är helt ensam här ikväll bortsett från Melvin såklart men han sover och gör inte mycket väsen ifrån sig (inte ett endaste väsen faktiskt, operationen har gjort honom helt ljudlös!) För övrigt så har vi för första gången någonsin sen han anlände till denna värld fått sova 5 HELA nätter i RAD utan att han vaknat en endaste gång, HALLELUJA!

F är hamnvakt inatt, lagom kul för honom, men vi ska ju få en båt av hans föräldrar så då får vi tacksamt sköta åtaganden som hör båtlivet till. F är uppväxt med båt och vatten, det kan jag inte påstå att jag är även om det var sjukt mysigt att följa med min mormor och morfar på sjön i deras båt och fiska på somrarna när man var liten. Nåja, det kommer nog bli skoj att åka ut och fiska med Melvin och kunna hitta små öde öar att ha picknick på.

Har inte fixat med
SPA bilderna ännu men det kommer, tänkte att ni kan få ta del av de senaste dagarnas shopping till Melvin istället, har fyllt på hans vårgarderob, tro det eller ej, men det behövdes verkligen.



Nyheter från KATVIG och MOLO.


Nyhet från SMÅFOLK.


Shoppingen från Baby&Barn mässan.

Here I am!!

Total bloggtorka och minimalt med tid är ingen bra kombo för att hålla igång en blogg. Dock är ni fortfarande en del som troget kikar in och det tackar jag för! ♥

Mars månad verkar bli lite smått kaosaktig för våran del. Min utbildning kör igång i Stockholm den 17:onde och i tre dagar fram. Innan det är jag på en kurs den 10:onde här i Götet. Imorgon ska jag till vårdcentralen och låta de kika på ett par födelsemärken som jag vill ta bort, och den 9:onde ska Melvin till tandläkaren. Förutom det ska vi jobba lite hade vi tänkt.

Fick reda på idag att det går löss på dagis, weää, jag har suttit och kliat mig i skallen hela kvällen och var tvungen att hoppa in i duschen och bara skrubba skrubba håret. Har finkammat varenda hårstrå i Melvins skalle men vi verkar vara utan hårdjur än så länge. Hua!


Vi har precis kommit in på vårat fina hotellrum och jag läser om SPA:t.
Kommer mera bilder snaaaaart!