Shoppingtips!

Slänger in lite nya shoppingtips innan jag ska göra som J & lille V och försöka sova lite...


PO.P har fri frakt i webshopen och ta 3 bet för 2 på rea plagg i butik! (Köpte två bodys, ett par badshorts och 6 par strumpor för 350 kr idag!)

Babyshop har ökat på sin rea, nu finns det t.ex. MOLO ytterkläder för halva priset! (Fyndade denna till Vincent!)

Oii har ökat på sin rea och har dessutom alltid fraktfritt!

Mini Rodini har 50% rea!

Gamla godingar!

Var ner i källarförrådet och letade lite loppisgrejer och passade samtidigt på att ta upp lite påsar med kläder som jag sparat efter Melvin... åh vad häftigt att ta fram allt, 5 år senare...! Lite har gått iväg till loppis, lite är lagt i mineslådan och några godbitar (nedan) får även Vincent använda!

Melvins första MOLO kläder, suiten var en "nyfödd"present från min moster!


Massa fint som jag glömt bort!


Hade hoppats på att jag sparat mera MOLO men får hålla tillgodo med detta!


Eko!

Ojoj så tyst jag varit på bloggen, ber om ursäkt för det...
Har haft besök här hemma och då är det inte riktigt lika lätt att smita undan. Vi har även lyxat till det och ätit ute två dagar, är så härligt med uteserveringar och kolla på lite folk. Sen har vi hunnit med två husvisningar också, pjuh! 
Bättre bloggning lär det inte bli i några dagar framöver heller då jag och lille V åker till mina föräldrar imorrn, Melvin är redan där.
När jag är däruppe så ska jag försöka bli av med lite grejer på loppis så jag har även ägnat de senaste dagarna åt att gå igenom lite skåp och gömmor här hemma. Så det har varit fullt upp med ingen bloggtid.

Vincent växer och liten börjar bli stor (tycker jag!), han är mycket mera med och kräver lite mer uppmärksamhet när han är vaken än tidigare, imorgon blir han 6 veckor!

Lille V är inte överförjust i sitt gym ännu, men vi tränar lite varje dag!


Överraskning!

För några dagar sedan kom J upp till mig en morgon när jag låg kvar med Vincent i sängen, han gav mig ett papper med något jag verkligen önskat mig utan att veta om det själv. Det blir någonting att se framemot när vardagen kanske är lite grå och trist mitt i senhösten/vintern, längtar redan nu!


Någon som vågar gissa?


Börja dagen med ett leende!

Idag bestämde vi oss för att glömma gårdagens gnäll och vara superglada istället. Vincent var på superbra humör imorse och detta är faktiskt några av de första leendena som fastnat på bild. Älskade unge!!

Ska inte skriva klyschan att jag undrar vad livet betydde innan jag fick barn, för jag vet att jag levde då också, men jag skulle aldrig någonsin kunna tänka mig ett liv utan barnen nu... kärlek!

Hur underbart är det inte? Vincent 1 månad.


Kinkigt!

Idag var jag och lille Vincent inte bästa kompisar, det har varit en sådan där kinkig dag då det enda som duger och är tillräckligt mysigt är att få ligga vid mammans bröst... inte för att äta utan mest för att snutta och böka!
Superkul när sambon kommer hem 15.30 och jag inte ens har fixat håret.

Vi kom iallafall iväg på en mysig fika hos älsklingens halvsyster på eftermiddagen och därefter åkte vi och smygkollade på ett hus som vi såg ute till salu idag, spännande, får se om det känns lika bra i magen efter visningen som är den 18 juli.

Imorgon blir det blinddate och fika på stan med en tjej jag aldrig träffat IRL, blir spännande det också!

Sov gott finisar!

Billiga CONVERSE!

Letar du Converse skor? Köp de här i såfall, fri frakt och retur.
Är lite sugen på ett par röda till Melvin, han hade ett par röda när han var runt året gammal, riktigt snygga! Ska se om jag hittar någon bild... - done!


Melle ca 1 år gammal med fina skor!


MOLO basic!

Tipsar om fina MOLO mjukisbyxor som just kommit ut i butik, tunna och härliga i kvalitén, finns i flera härliga färger.

Beställde från Babyshop igår em och idag landade de på hallgolvet!


Tisdag!

Goddagens finingar!

Förstår inte varför jag känner mig så trött, seg och orkeslös... Vincent sover ju på natten bortsett från 1-2 amningar så honom vore det taskigt att skylla på. Melvin är hos sin pappa så inte kan det vara han som kör med mig heller....
Så vad är det då? Är det tvåbarnschocken som smyger sig på? Är det den klibbiga värmen i lägenheten? Är det bröstmjölken? Får klura vidare...

Igår var vi ut och åt med några vänner, vi passar på denna vecka då vi "bara" har ett barn hemma. Var ju även ut i fredags och åt, ingen billig matvecka men å andra sidan har vi inte lagt några pengar på semester denna sommaren.

Nu ska jag bara slänga i en maskin tvätt, sen ska jag o Vincent ta en liten promenad tänkte jag!

Pastelldrömmar!



Drömmer lite såhär på kvällen och önskar mig -


Armband från Good Habit
Handdukar från MISSONI
Härlig radio från TIVOLI
Massvis med färgglatt porslin från RICE
Äppelgrön vagn


New shoes in!

Finally, äntligen fann jag mig ett par nya skor... de svarta som jag bott i de senaste två somrarna håller ju bokstavligen på att gå av på mitten så de ligger redan i soporna. Hoppas och tror att dessa finingar kan komma att bli nya favoriter, och vet ni? Jag fick tom gå ner en storlek, inte illa med tanke på att jag bara för några veckor sedan fick lämna tillbaka ett par i min vanliga storlek då fötterna fortfarande var för svullna efter graviditeten.


Min snälla sambo köpte en present till mig från samma skoaffär ;-)
(fötterna är inte skitiga, det är min snygga solbränna från de andra skorna!)

4 kg

Sådär, nu är vi hemma från BVC där lille V precis fick godkänt på läkarundersökningen. Idag, 1 månad gammal, så vägde han 4050 g och var 54 cm lång. Melvin vägde vid 3 veckors ålder 4500 g så han var helt klart lite tjockare om kinderna, men så låg han ju också nästan 14 dagar längre inne i magen och gottade till sig!

Nästa besök är inte förrän i augusti, då lär Vincent väga desto mer, han äter längre och längre stunder så jag tror han snart kommer vara lika rund som Melvin var.


Nu ska vi börja med lite droppar, 5 om dagen till 2 års ålder.


3 dagar 3 filmer!

Här har vi myst till det med lite filmkvällar den här veckan. Ingen film var den andra lik kan man säga men de var sevärda allihop!


Skynda fynda!

Ajabajakids har sänkt sin rea till 50% nu, finns lite fina saker kvar... t.ex. dessa sandaler från Replay och DIESEL:


PW!

Idag började J inte förrän kl 11, så vi passade på att ta en powerwalk imorse när vi vaknade (läs: när han vaknade och försökte få liv i oss!). Var riktigt segt och urtråkigt, men skönt efteråt.
Vågen har stått still i nästan två veckor nu så jag börjar förstå att de sista kilona som är kvar sen graviditeten måste jag jobba lite för att få bort. Inga kläder sitter bra och jag drar mig för att göra mig i ordning och behöva välja nåt ur garderoben... måste även sluta äta godis vareviga dag, nedrans socker!

Så dagens klagosång avslutad och eftersom Vincent just somnade så ska jag hoppa in i duschen... lalala!!


Bugaboo goes MISSONI

Dregglar lite när jag ser MISSONI grejerna för Bugaboo. Sambon tycker det räcker att vagnen i sig kostade en slant och att det får vara bra nu. Jag ställer mig lite frågande till varför man köper en vagn som går att ändra och göra om och förnya och sen inte ta chansen? Just detta från MISSONI är bara att glömma direkt för det kommer endast säljas i USA vad jag förstått, men är så sugen på detta äppelgröna!


♥ ♥ ♥



Stor och Liten... igår innan vi åkte med Melvin till hans pappa!


Rörmokaren!

Haha vilken morgon... Vincent gallskrek när jag kom ut ur duschen imorse så jag slängde mig på sängen med bara en handduk runt mig och med blött hår och ammade honom. Bara det att efter två minuter så plingade det på dörren som Melvin var snabb och öppnade... vi har felanmält lite saker i lägenheten för nån vecka sen och nu var det då dags för rörmokaren att dyka upp. Drog på mig lite mjukiskläder snabbt men han måste ju ha trott att jag var knäpp eller nåt, hua va pinsamt!

Nu ska jag och Melle spela lite Super Mario sen är det dags att köra honom till sin pappa, han kommer vara borta i tio dagar och jag saknar redan!

Randigt by KATVIG!

Polarn i all ära, men jag är även svag för KATVIG och deras fina ränder. Det här reashoppades för halva priset och fraktfritt hos Kokobello, kul med lite syskonmatch!


Inlinesåkning!

Igår när J kom hem från jobbet så åkte han och Melle inlines längs med Svartån medan jag promenixade med vagnen, första promenade med lite tempo (puh!), annars så går ju alltid Melle med mig och då går det inte riktigt lika fort fram, om ändå ungen hade velat lära sig cykla, men det är en annan historia...

 





4 veckor!

Alltså jag kan inte förstå att det reda gått fyra veckor sedan vi plingade på dörren till förlossningen... det känns som max två! Antar att tempot är ett annat när det inte bara är ett barn att fokusera på så dagarna rullar iväg på ett annat sätt. Våran lille klimp är iallafall hur snäll och go som helst, det är en stund på kvällarna som det är lite kinkigt annars så äter, sover och skiter han fortfarande den mesta tiden.
Note to self är att ringa Familjerätten ang faderskap och att skicka in namnblanketten till Skatteverket!


FYRA veckor sen!!
 


Lillprinsen gymmade lite idag!


Datorstrul...

Blir tokig på min dator... den har varit trög länge men har det senaste hängt sig så fort jag försökt ladda upp bilder i bloggen, på Tradera eller ens försökt titta på foton. Tar en evighet innan jag lyckas få upp en enda bild i bloggen och då har jag kanske varit tvungen att starta om både dator, utforskaren och Mozilla ett antal gånger.


Så igår började jag flytta och ta bort alla bilder från hårddisken till en extern istället, körde defrag och tog bort en massa onödigt tjafs och tänkte att nu kommer det gå som en dans... ellerhur?! Mozilla hängde sig iallafall när jag skulle lägga upp bilder i bloggen igår. Nu provade jag Explorer och då gick det direkt!

Jaja det skadade väl inte att rensa upp hårddisken ändå antar jag, har lite kvar att flytta om idag.



111 GB bilder flyttades till en extern hårddisk, hela Melles liv finns i den lilla lådan nu!


Shoppingtips!

Ajabaja har sänkt sin rea till 40%.

Zillstar har 50%-70% på det mesta.

My Baby har 30-50%.

Lucky Little Me har 40-60% på sitt sortiment.


Om ni har börjat tröttna på rean så har det ju äntligen börjat trilla in lite nyheter här och var, än så länge är det mest MOLO nyheter men de andra märkena brukar inte vara sena efter!


REPLAY & CONVERSE

När vi ändå är inne på fötter så kom jag å tänka på Vincents små första skor som ligger i lådan och väntar på att  fossingarna ska bli liiite större. Finns även ett par superfina vita Adidas skor med silver detaljer på som Melvin hade när han var liten...


En helg i bilder!

Helgen har bjudit på bad, lek och mys. Vi trotsade det mulna vädret och åkte på badutflykt både igår och idag. Varmt var det ju ändå! Härliga sommar, ska försöka ta vara på varje dag... (bilderna är givetvis klickbara!)





<-- Här har ni århundradets snyggaste bild på mig, haha!



Otrampade fötter!

Så söta, så mjuka, så små och alldeles underbara att trycka näsan emot och gosa med. Långa smala tår, precis som sin far. Hur fantastiskt är det inte med dessa små otrampade fossingar? Jag kan då inte sluta ta på dem, än mindre förstå att denna perfekta varelse kommer från oss och har sparkat med dessa fötter i min kropp. Fascinerande är ett klent ord i sammanhanget, men ändå det ord som beskriver min känsla bäst just nu!


3 veckor gamla bebisfötter!

Byxdress!

Lite kli i shoppingfingrarna efter denna byxdressen från French Connection.... dock sågas den av sambon. Själv tycker jag det verkar vara ett himla praktiskt plagg, både med mjölktuttar och degmage!

 

Vad tycker ni? Hiss eller diss?


NORDAL nytt!

Nu har det kommit in lite nytt från NORDAL hos Magasin Hemmavid, bl.a. denna urhäftiga ramen som är i ett stycke, men med plats för 8 bilder. Har varit slut i de flesta webshopar länge, men finns alltså just nu i lager här!

De säljer även finfina galgar som bl.a. syns hemma hos Engla.


MOLO fynd!


REAfynd till barnen som dimpt ner på hallmattan idag, finfina MOLO!