Grattis älskade barn på din stora dag!

Lillhjärtat fyller 5 år idag, (5ÅR??!!)  och det har firats ordentligt... först med mormor o morfar som sov kvar från lördag och sen kl 11 idag så ramlade det in 20 barn som ville komma på kalas! Det gick jättebra med så många barn, men mycket att städa med resten av eftermiddagen. Nästa år blir det nog i lite mindre skala ;-)
Får lägga in bilder imorgon, nu är det dusch och sovtime, ska upp om 5 timmar igen och åka mot jobbet.

Hoppas ni haft en mysig helg!

Vår inomhus!

Passade på att köpa lite nya fräscha snittblommor till hemmet idag. Det  har återigen varit nästan 15 minusgrader här hos oss, så för att få lite vårkänslor så... blev även rosa tulipaner till hallen och krokusar till köksbordet, härligt!

Här syns förresten en bit av "steghyllan" från Serholt som vi nyligen har fått upp i vardagsrummet. Ska bjuda er på lite mer hemmabilder när vi fått ännu lite mer ordning!

 


Happy!

Nya kuddar från DAY Home hos Tintin, de går åt som smör skynda shoppa om du vill ha en. Själv funderar jag på att komplettera våran SMILE från förra året med denna Happy! kudde...


Vad ska vi äta ikväll?

Sambon skrev på Facebook att han längtande efter den goda middagen som han skulle få när han kom hem... min inspiration som är på noll! Surfade runt lite och hittade iaf en bok som skulle hjälpa mig något tror jag.

Har ni några snabba, goda och enkla middagstips att dela med er av?