Present från J.

Min HTC Hero har fungerat superbra i 2 år, men nu har den börjat ge sig & den har fått en del bucklor på vägen vilket har gjort att den inte alltid fungerar att ringa på/till eller skicka sms. J vill ju så gärna att jag ska kunna ringa och störa honom på jobbet så han smög fram en vit liten kartong framför mig igår.... TACK finaste!

Wihoo ska bara beställa ett litet sim så är du färdig att användas :-)


Helgens projekt!

Förutom att underhålla fyra barn, laga mat, diska, tvätta, städa, skruva ihop våningssäng, möblera om, riva ut garderober, gå ner med 1 ton skit i förrådet, slänga lika mycket, plantera ljung vid graven, förbereda Mallisresan, städa balkongen, bakat.... så försökte vi äntligen få till ett gipsavtryck av Vincents hand och fot. Gick sådär, så det blev två fötter. Gipset har inte riktigt torkat ännu så jag kan inte visa något slutresultat än.
Har ett från när Melvin var i samma ålder och det är så mysigt att ha kvar nu när han blivit stora pojken!

Fotavtryck på tork!

 

Melvins avtryck, han var ca 4 månader gammal!


Nya print!

Idag släpptes nya print hos Therese Sennerholt, massa fina som jag genast skriver upp på önskelistan!
Har fortfarande väldigt tomt på väggarna här hemma, ska bara bestämma vilken och hur vi (jag! ;-)) vill ha det...

Vill ha!


Molnigt!

Åh hur fint var inte det här? Molnen, designade av Gunila Axén, finns nu som bebiskläder, mössor och scarfs.
Shoppas såklart hos
Magasin Hemmavid, som nu äntligen även öppnat en "riktig" butik, skoj!

Vincent önskar sig en blå och röd body, grå mössa och scarfs i blått och grått! :-)


New shoes in!

Det har trillat in lite paket sen jag visade er sist... farligt med alla webshopar och inte blev det bättre av att ha två barn att handla fina saker till! Men, ska jag fota mer shopping? Är det kul att läsa om/se vad vi fyndat?

Hoppas på att dessa fina stjärnisar från MOLO passar till Vince när han går ordentligt (om ca 1 år?), billiga var de hur som helst!

Två nya skallror, från Sebra och Jellycat, att roa lilleman med blev det också, vet att det finns massa leksaker kvar efter Melvin i förrådet, får ner och leta snart... det märks att han vill bli mer och mer aktiverad!


Tråkdag!

Idag har varit en riktig tråkdag, men det är nog för att jag längtar tills måndagnatt och till värmen... vädret här är inte att skryta med just nu.
Tog en promenix till dagis och lämnade av Melvin sen vart det lite städande och fixande hemma, fotade
Tradera auktioner, hämta paket och passet, vardagssysslor!
Imorgon är Melvin hemma med oss så får se vad vi hittar på, han har iallafall lovat att lyssna på sin mamma då sen kvällens tjuv och polislek blev inställd pga att han inte gjorde det. Härliga tonårsålder!

Gårdagens kolakakbak som blev lyckat till slut, skäms nästan att berätta att det nu ligger endast några få stackare kvar i burken... MUMS!


Little devil.

Idag släppte Mini Rodini en limitimerad kollektion som är ett samarbete med Bea Åkerlund. Supertuffa kläder och det blev ett klick hos Oii till att börja med, föll pladask för den här djävulsdressen till Vince:


Huvudvärk!

Inte en så godmorgon idag tyvärr, vaknade med världens huvudvärk. Sömnbrist, resfeber...?
Hur som helst, Melvin ville stanna hemma idag så fastän jag inte är på topp så hoppas det släpper lite under dagen så vi kan hitta på någonting för hans skull iallafall.
Skulle ha följt med Elin på "sopplunch" idag, men det fick vi hoppa över :-(

Igår var jag på jobbet i några timmar, en gammal dam tankade fel (för andra gången!) så jag fick trösta och lyssna på livshistoria, det roligast var iallafall när hon trodde att jag var Johans dotter och Vincent hans barnbarn, hihi!!

Annars har dagarna som vanligt gått fast jag helst skulle vilja stoppa tiden, Vincent har de senaste dagarna börjat att skratta med lite ljud (hjärtsmält!) och försöker att vända sig men blir sur när det förbaskade huvudet ska väga så mycket!

Igår var vi barnvakt åt den här gullepluttan!


Äventyrslandet Götene

För några veckor sen när jag hämtade Melvin passade vi på att besöka Äventyrslandet, det var lågsäsong så inträdet var gratis och alla aktiviteter lite billigare, perfekt eftersom vi ändå måste åka förbi varannan helg...









Kan verkligen rekommendera att åka dit för en dagsutflykt!

Jo just det...

Den 27:de september åker vi till Mallis och ska bara njuta av sol och bad och semester. Hur underbart?
Sommaren gick alldeles för fort så vi tar en extra vecka på det här
stället :-)


Dagarna går i ett....

Men det är väl så det ska vara med två barn och en stor lägenhet som det ska hållas ordning på, för att inte tala om alla fikor som är obligatoriska när man är föräldraledig ;-)

Har träffat Elin lite mer den senaste veckan, mycket trevligt och uppskattat och så fort bebisarna växer till sig så kommer även de ha superkul tillsammans!

Har även varit till Östhammar i två vändor och haft fina vänner därifrån på besök här.

Så ja... de andra få lediga stunderna som blir kvar försöker vi njuta av tiden som är här och nu!

Älskling har precis somnat och laddar för jobb imorgon, vi har ikväll varit nere hos bästa grannarna på deras dotters 2-års partaj men det blev även lite kex och ost med goda tillbehör, mums!

Imorgon blir det bl.a. ett IKEA besök med Carro men även lite städ och plock hemma så inte älskling totalt lessnar på mig som bara far omkring och "fikar", hihi...

Osammanhängande som vanligt men det får ni stå ut med för tillfället!

Vince the prince!

Snart tre månader gammal...! Roligast just nu är att titta på sina händer och fötter som rör sig lite hur de vill, leka med mumintrollen i gymet, dra ner en leksak som sitter vid skötbordet och såklart att få prata med alla som kikar. Helst så står han och kikar runt i våra knän, en kortare stund går han med på att ligga "för sig själv". Vincent är nöjd med livet och gnäller endast när det är mat- eller läggdax. Han sover, precis som sin storebror Melvin, inte alltför långa stunder på dagen men däremot mellan ca 21.30-04 på natten...


Hej vänner!

Inte trodde jag att sommaren skulle vara slut när det var dags att blogga igen, dagarna har bara sprungit förbi... Men nu är det lite mera ordning, lite mera rutiner.
Nackdelen att jag inte bloggat på länge är att det är mycket att ta igen, fördelen är att jag förhoppningsvis kan slussa ut det i en massa inlägg till er!
Hoppas att ni har haft en bra sommar och att ni fått chans att samla en massa härlig energi till de årstider som komma skall.