Utgång!

Bara taxin och tidsoptimisten som är värre än mig kommer så blir det drinkar för hela slanten. Har värmt upp med lite rödvin, gott!
Synd att man ska upp och öppna imorrnbitti så det blir tidig hemgång idag (jojo vi får väl se hur det blir med det ;-)) Vad har ni haft för er i helgen?


Dagens utflykt.


Oseriösa Traderare!

Lite ilska mitt i allt positivt tänkande... sålde min systemkamera som inte var helt hundra men jag fick ändå ca 2000 kr för den på Tradera, idag, en vecka senare får jag äntligen svar på mina mail till köparen. Han skriver att han har mailat mig en del frågor och eftersom jag inte svarat så är han inte längre intresserad....
Ehh okej? Så bud är inte bindande längre (har dessutom inte fått ett enda jävla mail!!) utan man kan bjuda och sen betala när man känner för dig. Ursäkta mig men jävla idiot.
De där pengarna behövdes på mitt konto, helst igår. Åååh jag blir så less!

Alla med Tradera, blocka jober87!


Morning sunshine!

Här vaknade vi till en underbart fin morgon med blå himmel och solsken. Ska bara göra oss i ordning så ska jag och Melle fixa lite saker och så blir det nog en skogsutflykt idag innan F kommer och hämtar honom.
Ibland känns det lite lyxigt att vara ledig mitt i veckorna såhär...
Ikväll är det visning igen sen kör budgivningen igång, lite nervöst är det allt.

Drömmar är gratis!



Lite önskesaker till födelsedag och jul. Som sagt så kostar det inget att önska! Annat som kanske kan komma till användning i flytten är presentkort på MIO, Åhléns och VILLAGE.... (mamma!!)

Lägenhetsuppdatering.

Mäklaren ringde precis och berättade att det varit två mycket lyckade visningar. Hon tror att det kommer börja trilla in bud redan imorgon (online budning börjar på fre), sååå pirrigt!! Alla som var här verkade intresserade och hade bara gott att säga om lägenheten *puuuh* Hann inte riktigt med att städa allt idag....
Håll nu alla era tummar och tår för att detta går smidigt och snabbt.

Äntligen!

Idag mellan våra visningar av lägenheten passade jag på att klippa mig igen. Har ju en uppklippt nacke och den växer fort och ser ovårdat ut så det gäller att underhålla. Jag körde på min "gamla vanliga" frisyr men jag trivs urbra i den så varför ändra på ett vinnande koncept? Håret börjar äntligen se brunt ut nu och inte korpsvart som det blev direkt efter färgningen, hua! Nu är jag nöjd med både färg och frisyr.

 

Har ni gjort något roligt idag?

 


Välkommen på visning!

Usch så pirrigt, imorrn är det visning på lägenheten, och just nu ser det ut som en bulldozer varit här och kört runt. Måste verkligen STÄDA, STÄDA, STÄDA o så lite piff på det.

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/524338



Imorgon är det två visningar och mitt emellan dessa tider har jag bokat in klipptid, skönt att tänka på nåt annat för en stund, det kommer nog bli budgivning online sen så jag kommer sitta klistrad och uppdatera. Snopet om vi inte skulle få några bud efter visningarna bara... pirrigt är bara förnamnet!



Skakig.

Oj är alldeles skakig, var iväg och tränade spinning och sen ett s-core pass på det. Undra om man kommer kunna skratta utan att ha ont imorgon? Är så skönt att jag kommit igång med träningen lite mer seriöst, det tar fortfarande emot att ta sig dit men när jag väl är där och kör järnet är det helt underbart att få ur en massa energi och ladda med en annan.

 

På onsdag är det dags för visning av lägenheten och jag vet inte riktigt när eller hur jag ska hinna med att fixa i varenda vrå, jobbar till kl 15 imorrn och hämtar Melvin direkt efter jobbet. Det brukar ju ändå ordna sig till slut men jag orkar inte med all stress i mitt liv nu, återigen blir tyvärr bloggen lidande.

 

Hittade Melissa Horns nya skiva på Spotify och den fick mig lite lugnare, lyssna, hon har så underbart vackra sånger.

 

 

Hoppas ni har det fint i höstrusket.

Sov gott.


Walking With Dinosaurs

Tror ni lillhjärtat är lycklig just nu? Längtar tills han kommer hem och berättar om alla häftiga dinosar "som är bara på låtsas mamma". Walking With Dinosaurs - just nu på Scandinavium.

 


Familjekalender.

Den här ska jag lätt investera i. Förut hade jag stenkoll på tider, schema och andra aktiviteter, men jag har nog för mycket i skallen just nu för det mesta blandas ihop eller glöms bort, inte bra!

Tror att den här kalendern, som dessutom var riktigt snygg, skulle underlätta livet lite.

Isa Form står bakom designen.

 

 

 


Godnatt!

Ojoj vad svårt det är att få till inlägg när man jobbar heltid och lite till. Sorry!
Ska upp kl 04.45 imorrnbitti igen så jag borde sova för länge sen... har iaf varit duktig och gjort tonfisksallad till lunch imorrn, får se om det hinns med att äta.
Våran superhelg drar ju igång imorrn, wiihoo!

Sov så gott!

Godmorgon!

Vi har börjat dagen med koj-bygge i soffan och så har vi varit ute på havet, byggt broar och plockat blåbär, effektiv är bara förnamnet ;-) Lilleman har så härlig fantasi så det kan bli hur som helst av alla lekar.

Inte många timmar skönhetssömn inatt så det är lite segt här hos oss... ska alldeles strax cykla till förskolan med lilleman för att sen åka hem, parkera cykeln och traska till bussen. Längtar tills jag får ordning på allt och kanske kan lyxa till det med en bil igen.

Önskar er alla en fin dag!


Världens bästa hårspray!

Såg att min favvo hårspray var lite billigare hos eleven.se just nu. Den är verkligen superbra, luktar smaskens och håller frisyren på plats hela dagen (ja förutom när det är orkan-vindar då ;-)).

Det får bli dagens sista tips för nu ska jag krypa ner bredvid lillhjärtat så vi orkar upp till förskola och jobb imorgon.

 

Sov gott!


Inte många knop...

Idag blev det inte mycket nytta gjord. Melvin har varit med sin pappa idag fram tills jag slutade jobba, sen på eftermiddagen blev det bara plockat med lite tvätt och disk och sen har vi bara tagit det lugnt. Efter Bolibompa somnade vi båda i soffan och jag vaknade inte förrän kl 21 då telefonen ringde, helt slut båda två.

Fick äntligen tummen ur och beställde
Tokboken, Melleboy säger ju så sjukt roliga saker som man glömmer bort direkt så jag hoppas jag ska bli bättre på att skriva upp allt skoj nu!


Blåsigt!

Igår behövde vi lite luft efter att ha varit instängda i lägenheten halva dagen och det fick vi visst med besked. Melvin kunde knappt gå i blåsten och mitt hår som var snyggt fixat i en sidbena med snelugg förvandlades ganska snabbt till en tuperad backslick. Vi fick iaf plockat lite kastanjer så att vi kunde pyssla lite när vi kom in igen.


Melle o Mami i orkanen igår.



Koncentrerad kille och en del av våra söta alster.

Lindex Pink Collection

Har ni shoppat eller klämt på Lindex nya Pink Collection som är designad av Emma Wiklund? Jag har kikat lite på nätet men fastnade inte för något särskilt, däremot fick jag klämma på riktigt idag och då fick denna tunikablusen följa med hem, tråkig som jag är valde jag den svarta! Kläderna var så mycket finare IRL tycker jag.

 

299 kr hos Lindex, 10% går till kampen mot bröstcancer.


Dagens outfit x 2

 

Mami: Idag blev det slitna ljusa jeans från CUBUS, cremevit tunika från EDC/Esprit. När vi gick ut lite senare blev det pälsvästen över från EDC/Esprit och mocka stövletter från Din Sko. Över hade jag en svart skinnjacka.


Melle: Baggyjeans från höstens Nova Star, blå tröja från Fooey, när vi gick ut blev det röd hoodiejacka från höstens Nova Star och converse, vindjacka från MOLO över.


Armband

Har hakat upp mig lite på det här med armband, finns så mycket snyggt, och det går att blanda hejvilt med olika stilar. Dessa från Friis&Co var fina tycker jag.

 

 


Morning!

Wiihoo inga mer kräk och febern är helt borta! Skönt, det var antagligen bara något han hade fått i sig då. Självklart blir det hemmadag iallafall. Tänkte fixa och dona lite, rensa ut solhattar & ta fram alla mössor, dammsuga, städa badrumsskåpet.... ja det finns att göra! Kanske orkar vi med en lite promenix eftersom vi missade box + spinning passet igår.

Ha en fin dag!

Ovant

Oj vad det kändes ovant att börja skriva inlägg och fixa med bilder igen... tar nog några veckor innan man kan det här igen!
Tills dess får ni stå ut med lite inlägg om vad som helst, lite svårt att veta vad man ska skriva om efter 6 månader.


Lilla Skrutten kräktes över hela mig när jag hämtade honom från förskolan idag och nu har han hög feber och frossa, stackars liten, han sover iallafall gott nu men det blir hemmadag för oss båda imorgon.
Nu ska jag slöa lite i soffan och sen blir det nattinatti!

Stor kram till er alla och kul att ni är några som troget väntat på mig i ett halvår!

Min nya kompis

I mitten av sommaren fick Melvin äntligen till en av sina första huvudfotingar, ingen var gladare än mamman som sedan länge bestämt att detta skulle förevigas ordentligt. Så nu sitter han/hon där (är ej bestämt kön ännu!) och gör mig lite extra glad när vi ses.

 

 

Bara så ni ska se vart den sitter o få en uppfattning om hur stor den är.

Sexig pyjamasbyxa, trosa, min nya kompis och linne, i ordning nerifrån ;-)



Kort sammanfattning av ett långt halvår

Jaha, var ska man börja tro? Som en del av er redan vet så har jag o F gått isär.... vet inte hur mycket jag vill och kommer att skriva här, men vi hade haft det ganska kämpigt ett tag och det höll inte i längden. Man kan väl säga som så att det blir inte alltid som man tänkt sig.

I skrivande stund håller vi på och säljer lägenheten, som jag bott själv i sedan april, F fick tag på en hyreslägenheten ganska snabbt och smidigt. Melvin är hos oss ca 50/50. Vi mår efter omständigheterna bra och jag känner att jag tog rätt beslut även om det varit fruktansvärt kämpigt.

 


Melle o Mami på lekland 3 sept 09