Utvecklingssamtal!

Var på utvecklingssamtal för Melvin idag, gick bara bra, vi pratade lite om hur det kommer bli i höst när alla hans lekkamrater börjar förskoleklass, får hoppas han börjar leka lite mer med de som är lite yngre. Oftast tyr han sig till de lite äldre barnen tydligen. I höst kommer han att gå bara 15 tim/vecka så det ordnar sig nog.

Och igår var jag hos BM, och det gick bara bra det också, upplever dock att det inte alls är samma koll som det var när jag var gravid med Melvin. Då togs alla prover vid alla besök, nu är det mer uppdelat så igår tog de t.ex. inget järnvärde eftersom de gjorde det förra gången, men däremot ett glukos (heter det så?) för det gjorde de inte förra gången osv. 

Nu är det bokföring på hög nivå, har lovat J att bli färdig med april månad!

Kommentarer
Postat av: Marita

Vad har de för tider på 15-timmars barnen i Örebro? Här bytte de till 8-11 5 dagar i veckan mot 5 timmar/dag 3 dagar i veckan...som tur var så gjorde de det när min mammaledighet nästan var slut.

Tack för din fina kommentar! <3

Postat av: Tildes dagbok

Han kommer gå tis-ons-tors 9-14 from september. Tycker det är bäst, då hinner de ju med att vara med under dagen och lära känna gruppen osv! Förskolan vill ha det så också.

Det var så lite :-)

2011-05-04 @ 22:22:18
URL: http://booble.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback