Baby Foot!


Är det någon som provat BabyFoot, funkar det?
Klickade hem ett varsitt pack till mig o J. Tydligen måste jag vänta till lillplutten har kikat ut, men ska bli kul att se om det biter på J´s fossingar.
Jag måste verkligen bli bättre på att sköta om mina fötter, men jag tycker det är lite halväckligt så de glöms lite bort. Någon annans fötter kan jag knappt titta på, har väl nån knasig fläng av någon sorts fotfobi kanske!

Återkommer om detta när vi vet mer :-)

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej!

Vad komiskt jag beställde precis sånt till mig. Håller med dig om att det är supertråkigt och jag är jättedålig på att sköta mina fötter. Tyckte därför att detta skulle passa mig perfekt. Läste dock när jag redan beställt denna produkt att den ej rekommenderades till gravida. Så jag får väl också vänta till den lille tittat ut:) Hoppas allt är bra...KRAM Emma

2011-04-26 @ 20:44:35
Postat av: Tildes dagbok

Ja jag läste oxå det efteråt, men J får vara försökskanin så länge :-)

När är den lille beräknad?

Kramis!

Postat av: Emma

Hej igen!

Den lilla är beräknad till 28/7 så jag är nu i vecka 28. Mår oförskämt bra. Det enda barnmorskan poängterade var att jag hade en liten mage. Men oroar mig inte så mkt över det. Känner ju att det är ngn som sparkar där inne och att det växer så det känns bara dumt att hetsa upp sig. Vissa blir ju små och andra större:)Inget som man direkt kan styra över...

Hoppas att du mår bra och kan njuta lite av tiden innan eran lilla pojk kommer. Förresten vad har ni fått för datum?

KRAM

2011-04-28 @ 13:33:40
Postat av: Tildes dagbok

Visst vill man väl att de ska synas, men skönt ändå för du kan ju röra dig på ett helt annat sätt än om en stor mage är i vägen, och en bebis är det ju därinne :-)

Typiskt mig, jag kopplade inte att det var du först, hihi, kul att du hittat hit :-)

Vi har 17 juni satt som BF, så det blir väl lagom till midsommar :-)

2011-04-28 @ 16:18:58
URL: http://booble.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback