Julklappstips #1



Sällskapsspel i miniformat! Till någon som har allt är det en rolig julklapp. Vi fick ett av mamma idag men vi har inte hunnit testspela, blir perfekt när vi ska till Sälen i januari.
Finns bl.a. på
Designtorget för 70 kr.


"MIG (Mobile Intellligence Games) är ett av Sveriges mest sålda frågespel. Spelets unika fördel är att du kan spela det på resande fot. Du tar med dig det i bussen, på tåget, på stranden, på krogen eller hemma bland vännerna. Så litet att du kan stoppa det i bröstfickan. Det är lätt att spela och har inga små spelpjäser som kan försvinna. Kortlek, tärning, block och penna – det är allt som behövs. Frågorna är indelade i fem kategorier: Nu & Då, Nöje & Kultur, När & Fjärran, Sport & Blandat och Natur & Teknik."  saxat från resklar.se där spelet även går att köpa online.

Kommentarer
Postat av: Malin

Skoj, ja ta med det till sälen :) Hoppas verkligen jag kan följa med nu, vore så tråkigt om det inte blev så...

2008-10-29 @ 19:48:59
Postat av: Camilla

Sånt spel har vi också... vi spelade det så mycket under vår Greklands semester att vi kunde typ alla frågorna...så sen när vi kom hem skulle vi imponera lite på kompisar dom tyckte vi var väääldigt allmän bildade...men sen var ju ju tvugna att avslöja oss ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback