Daimbollar

Hemma igen från supergod och trevlig middag, TACK söta ni!
Vi tog med oss lite av daimbollarna och vad jag trodde kunde bli en lite knasig kombo visade sig bli ganska smarrigt (men mättande!!) Här kommer recept på:


Chokladbollar alá Leila:

100 g mjukt smör
1½ dl strösocker
3 dl havregryn
1 tsk vaniljsocker
3 msk kakao
2 msk kallt kaffe

Blanda smör, strösocker och havregryn i en bunke. Blanda i vaniljsocker och kakao, tillsätt sist kallt kaffe. Forma till bollar och förvara i kyl en stund.
Krossa vanlig daimchoklad, smält i vattenbad (i en skål över kokande vatten). Tag fram bollarna och kleta på så mycket av den smälta daimchokladen du kommer åt. Lägg i kyl en liten stund igen och tag sedan fram och kleta på chokladen där du inte kom åt nyss. Bollarna ska sedan både förvaras och serveras svalt.


Lycka till ♥

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Tack själva!!! Daimbollarna var SÅ goda!! De två som blev över försvann båda ner i min mage idag..mums!

Hoppas ni inte var allt för trötta idag!

KRAM

2008-11-16 @ 22:17:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback